25 Април 2024 г. Четвъртък

Диляна Попова: "Не се притеснявам от голотата"

2011-01-12 09:28:34

Не сме сигурни кой от етикетите, които напоследък поставят на Диляна Попова ще й подхожда най-много. Тя е топмодел, дизайнер и актриса, но всъщност безкрайните сини очи са нейната запазена марка.

Неподправеният чар, който притежава, напълно заслужено я изпраща на челните позиции във всички класации за красота. А завладяващата й усмивка отдавна е омагьосала огромна част от мъжкото съсловие.

Скромна, откровена и страняща от звездната суета, някак странно ни се стори, когато преди седмица я видяхме на корицата на „Playboy".  След като се съблече за „мъжката Библия", синеоката красавица разголи част от себе си и пред нас, малко преди да излезе дългоочакваният филм с нейноучастие "Love.net".

 

След като засне предизвикателна фотосесия за "Playboy" , доста се разшумя около името ти, защо реши да се появиш на корицата на „мъжката Библия"?

Фотосесията беше направена за "Maxim", но по същото време „Playboy" са предприели  промени около концепцията на изданието им и ми предложиха да публикуват  снимките там. Аз вече знаех как изглеждат снимките и се съгласих.

Трудно ли взе решението да се съблечеш пред толкова голяма аудитория?

И преди съм се снимала за подобен тип списания, снимала съм за „Maxim" преди 3-4 години и не се притеснявам от голотата, ако естетически изглежда добре.

Защо точно сега го направи?

Сега се случи, за 29-ия ми рожден ден.

Влюбена ли си?

Винаги съм влюбена в нещо или някой. Нямам човек до себе си, но съм заредена емоционално и се чувствам добре.

Трудно ли е на толкова известна и красива жена като теб да открие истинската любов?

Определено да. Не знам дали зависи от това колко си красив и известен или от това какво искаш да имаш за себе си.

Плаши ли те мисълта за семейство и деца?

Не ме плаши, аз искам да имам семейство и поне три деца. Просто все още чакам да ми се случи.

Дълго време те свързваха с името на Фахрадин Фахрадинов, какви всъщност са отношенията по между ви?

С Фери сме приятели и аз много го обичам.

Наскоро излезе новият клип на Дичо „Както преди" с твое участие, продължавате  ли да сте близки с него?

Да, разбира се и мисля това никога да не се променя.

Сякаш по-рядко те представят като модел и все по-често като дизайнер. Дрехите, които създаваш от твоя стил ли са инспирирани или имаш друга „муза"?

Нещата, които правя минават през моето виждане за стил, но понякога се инспирирам от хора, градове и от настроения.

Какви хора купуват дрехите ти?  Имаш ли известни клиенти?

Голяма част от клиентите ми са мои приятели. Идват и други хора, които са виждали сайта (http://www.dilianapopova.com/ бел. ред.). Давам дрехи и в други магазини и там клиентите са може би просто случайни.

Освен като  дизайнер, напоследък се изявяваш и като актриса, дебютният  ти филм „Love.net"  се очаква да излезе съвсем скоро, как определяш шансовете му?

Идеята на филма е много съвременна, много хора биха се разпознали в някой от героите. Надявам се да има успех.

Приемаш ли актьорството като друго твое прозвище, в което искаш да се развиваш?

Не мога да кажа още, приемам го малко на шега. Но все пак, ако имам потенциал и се справям добре, бих се занимвала по-сериозно.

България ли е мястото, на което смяташ да се установиш и да продължиш кариерата си?

Имам щастието да пътувам много и това ме кара да се чувствам свободна. Никога не знам къде ще ми хрумне да се установя.

Как отпразнува рождения си ден, който беше съвсем наскоро?

Изкарах си страхотно. Бях с най-близките ми приятели в Амстердам.

източник: news.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати