25 Април 2024 г. Четвъртък

Земеделски латино сериал, главната героиня – бременна

2010-10-06 11:07:15
В петък Калина Илиева най-вероятно ще стане майка, а фонд "Земеделие" ще получи нов началник. Засега временен.

Такъв неочакван финал ще получи латино сериалът в Министерството на земеделието. 

От три месеца напрежението там расте заради забавеното усвояване на европарите по програма за развитие на селските райони, съобщава „24 часа“.

2305 европроекта за 1,2 млрд. лв. са били отхвърлени за 1 г., показват данни, представени вчера на заседание на комитета по наблюдение на програмата.

Още 331 кандидати за субсидии са оттеглили заявките си, а хиляди стари се проверявали по пет-десет пъти.

В това време лоши новини идваха за здравето на 30-годишната шефка на фонд "Земеделие" Калина Илиева. Че има тежко заболяване, че я оперират в Германия. 

Тя самата обяснявала напълняването си със здравословни проблеми. Дори обявила, че излиза в отпуск за 3 седмици, за да се оперира в чужбина. 

Представила болнични за тежко заболяване и едва преди ден е потвърдила лично, че всъщност всеки момент ще роди. 

Добрата вест пръв обяви баща й – шефът на столичната пожарна Иван Илиев, по националното радио в неделя. 

Провокиран от интервю на Мирослав Найденов, че дъщеря му е болна, той се обади да каже, че е жива и здрава и че той чака внук.

Затова и министър Найденов също останал изненадан, че шефката на "Земеделие" чака дете. 

„За мен в какво физиологично състояние е един човек, е личен въпрос. Разбрах, когато баща й обяви по радиото, че е бременна. До този момент при мен имаше болнични листове, които показваха сериозно заболяване, което няма нищо общо с раждане. Информиран бях за налагащо се лечение, което изисква продължително отсъствие от работа. Но това са лични неща и не бих искал да ги коментирам повече“, каза министърът.

Най-вероятно Калина Илиева криела бременността си заради опасения, че ще бъде сменена. Шефката на фонд "Земеделие" отказа коментар с мотив, че личният й живот не е работа на медиите. Само потвърди, че до 11 октомври е в отпуск.

Според осведомени премиерът Бойко Борисов е бил силно изненадан от бременността на Илиева. Още преди месеци той е настоявал да се промени начинът, по който се работи във фонд "Земеделие", тъй като стотици сигнали показвали, че европарите не влизат в България.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория България


Новини
Реч на Джефри Сакс след получването на наградата “Танг” за “Устойчиво развитие”, в Тайван. Според последните данни световните военни разходи възлизат на $2.2 тр ...
Новини
Празнуваме един от най-светлите християнски празници - Бъдни вечер, който се чества семейно от всички християни.Семейството се събира в очакване на раждането на Божия син - Иисус Христо ...
Новини
Днес православната църква почита свети Игнатий Богоносец - един от учениците на св. Йоан Богослов.Св. Игнатий е живял през ІІ век. Той е роден в гр. Антиохия. Въпреки, че името му ...
Новини
На 6 декември източноправославните християни честват Свeти Николай Чудотворец.Първообразът е историческа личност - Никола Мираликийски, роден през 270 година от н.е. в Патара - Ликия, Мала Азия ( ...
Новини
Св. великомъченик Димитрий Солунски Мироточиви бил родом от Солун. Баща му, който бил управител на града, имал в дома си молитвена стая с икона и кандило. След смъртта на родителите си Димитр ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати