19 Април 2024 г. Петък

Британци борят рецесията със секс

2010-09-24 14:59:42
В тежки времена секс индустрията процъфтява. Това потвърждава статия на вестник "Сън", който твърди, че все повече британки се ориентират към занимания като лап денс и стриптийз.

Рецесията силно засегна Великобритания, но една търговия със сигурност процъфтява – сексът. Проучванията на телефон за справки 118 118 показват, че драстично са се увеличили запитванията за секс магазини, клубове за лап денс и агенции за компаньонки.

Много британци се преориентират в професионално отношение и се впускат в авантюристични занимания, носещи им много повече пари, пише „Сън”.

От рецепцията до лап денс

Преди рецесията Ема, живееща в северен Лондон, работела като рецепционистка в медийна група. След съкращения във фирмата тя останала без работа. Само година по-късно тя започнала работа като лап денс танцьорка.

Ема разказва пред вестник „Сън” как била затънала в дългове, няма спестявания и изобщо нямала представа как ще свърже двата края. Тогава една приятелка стриптизьорка я поканила да танцува в клуба, където работела тя.

Сега Ема лесно припечелва 2000 до 3000 британски лири на седмица и може да си позволи живота, за който всеки мечтае.

28-годишната Сами Джей е бивша банкова служителка,

която останала без работа през 2008 г. Сега тя работи в сателитен канал и не се притеснява да се разголва за зрителите – срещу около 340 британски лири на нощ.

Първоначално Джей просто говорела мърсотии зад кадър, но после излязла на екран. „Ако зрителят иска да види циците ми, му ги показвам, споделя Джей. Ако все пак се почувства некомфортно от разговора, има право да поиска от шефа си да прекъсне връзката.

„Хората казват, че това е деградиращо занимание, но не съм съгласна”, добавя тя.  Джей истински се наслаждава на парите. Освен това по думите й работата в банка е била доста по стресираща.

източник: bnews.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати