24 Април 2024 г. Сряда

Кои са звездите на „Великолепната шесторка 2”?

2010-09-23 14:37:09

След като надпреварата за зрителско внимание между телевизиите вече е факт, нека хвърлим един поглед и на 12-те познати български лица, които ще пеят във „Великолепната шесторка”, за да осигурят „семейство за всяко дете”.

Кои все пак са те и какво знаем за тях?

Славчо Пеев

Едно хем позабравено, хем популярно театрално лице, което наскоро отново напомни за себе си чрез участието си в хитовата българска продукция „Мисия Лондон”. От 1999 г. комикът се изявява и като режисьор, като първият поверен му проект е постановката “Хитрата вдовица” по Карло Голдони.

Йорданка Благоева

Олимпийската ни звезда Йорданка Благоева поставя 5 световни рекорда на висок скок, като едновременно с това е участвала на четири олимпийски игри, от две от които се е връщала с медал.

Водещ на втория сезон отново е Ани Салич

Емил Чолаков

Метеоролoгът с лице, вечно огряно от усмивка, независимо от това какво е времето, споделя, че освен от професията си се интересува още от пътувания, книги, музика, както и от занимания с 4-годишната му дъщеряла Ема.

Тони Димитрова

Звездата на бургаското чедо Тони Димитрова изгява след участие в прочутия за врмето си конкурс „Ах морето” и оттогава и неугасва. Тони е любимка на няколко поколения меломани, които я обичат не само заради специфичния й глас, но и заради неизменното й чувство за хумор.

Кольо Гилъна

Кольо Гилъна по лична карта се води Николай Йорданов. Въпреки че е бил футболна надежда на ЦСКА и въпреки че е учил текстилна обработка, съдбата му отрежда да е музикант по душа. В момента е фронтмен на група „КГБ”.

Албена Михова

Останала сираче още в ранна възраст, Албена Михова се е научила сама да се справя с живота. Справя се толкова добре, че изкласява НАТФИЗ, изгрява на сцената на „Хъшове”, а в момента я срещаме на екран в „Пълна лудница” по Би Ти Ви.

Валя Войкова е едното от красивите лица на предаването

Валя Войкова

Валя Войкова е една от водещите на централната новинарска емисия по PRO.BG. Преди да започне работа втелевизията е била треньор по конен спорт, като дълги години се е състезавала. “Общото между спорта и телевизията са дисциплината, адреналинът и стремежът да дадеш най-доброто” обича да казва Валя.

Николай Мартинов

Победитеят в третия сезона на „Сървайвър” показа, че не е само физически подготвен да преодолява различни изпитания, но и акълът му е толкова бърз и сръчен, че може да надвие всеки опонент.

Бони

Попфолк изпълнителката Бони ще отсрамва гилдията. Мургавият славей е роден в Сливен, като още на 15 години Бони стъпва на професионалната сцена и оттогава хич не й се слиза.

Тома

Рокаджията Тома е познат от участието си в „Мюзик айдъл”. Макар и само на 22 години той получи честта да подгрява на концерта на Whitesnake и Def Leppard пред 20 000 фенове.

Теди също ще надава глас

Теди Кацарова

Щерката на Силвия Кацарова тръгва по стъпките на майка си и още на 16 години печели първото си музикално отличие. След неуспешен брак с холандец Теди се завръща у нас с намерението да трупа нови признания за певческия си талант.

Наско от Б.Т.Р.

Като на шега Наско се захваща с музиката – за да се скатае от тежката военна служба, той кандидатства в Ансамбъла на строителни войски. Взимат го за хорист и така изгрява звездата на един от най-талантливите българи.

източник: kliuki.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати