Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Четвъртък
Януари 17
Начало arrow Крими arrow Откриха прострелян издирвания шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов

Откриха прострелян издирвания шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов

  Print E-mail
2018-12-14 18:22:55
източник: news.bg

Откриха прострелян издирвания шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов. 

44-годишният Николов, обявен за издирване в четвъртък, 13 декември, е намерен мъртъв в колата си до Бузовград, съобщиха от МВР.

Припомняме, Николов бе в неизвестност от сряда, 12 декември. Последно е разговаряно с него в 16 часа в сряда. От тогава се губят следите му.

Тодор Николов има три телефона, но и трите са били изключени. За издирване бе обявен и личният му автомобил, както и законно притежаваното от него оръжие.

Обявен беше за издирване от сестра си в Казанлък. 

На 12 декември е бил задържан един служител на КАТ-Казанлък от служители на отдел "Вътрешна сигурност" към МВР, но няма връзка между случаите, уточниха от МВР.

Малко по-късно от прокуратурата уточниха, че разследването се води от Районна прокуратура-Казанлък. Досъдебното производство е образувано по чл. 127 ал. 1 от Наказателния кодекс - който, по какъвто и да е начин, подпомогне или склони другиго към самоубийство и последва такова.

Към момента е установено, че 44-годишният шеф на КАТ е починал от прострелване в слепоочието с огнестрелно оръжие. В хода на досъдебното производство ще се събират доказателства по установяване на всички факти и обстоятелства по случая.

Следовател от Окръжна прокуратура - Стара Загора и съдебен лекар извършват огледа. По досъдебното производство предстои назначаване на съдебно-медицинска и балистична експертизи, събиране на гласни и писмени доказателства и други действия за установяване на цялостната фактическа обстановка.

На местопроизшествието са Дичо Атанасов, окръжен прокурор на Стара Загора, и Таня Димитрова, районен прокурор на Казанлък.

Очаква се по-късно окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов ще даде изявление.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Крими
  Новини Трима лекари се разследват от прокуратурата по подозрение, че са заблудили съда за здравословното състояние на Ценко Чоков. - - Бившият кмет на Галиче бе освободен под домашен арест в края на ...
  Новини Бившият кмет на Галиче Ценко Чоков, който е под домашен арест, бил влязъл за минути в столичния ресторант, където бе сниман на маса с тежки чаши, за да си вземе храна.  - Такава версия ...
  Новини И днес ще продължи издирването на началника на Пътна полиция в Казанлък Тодор Николов, който от 48 часа вече е в неизвестност. От полицията в Стара Загора признаха, че са ...
  Новини Основният заподозрян за убийството на преподавателя в Пловдив е съпруг на негова студентка. Това информира зам. областния прокурор на Пловдив Галин Гаврилов.Припомняме, на 2 юни вечерта ...
  Новини Със спецакция на 27 април разбиха организирана престъпна група за трафик на жени, ръководена от Цвятко Балабуров, кмет на село Тъжа."Става въпрос за организирана престъпна група за ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как преценявате Кабинетът Борисов 3?