19 Април 2024 г. Петък

Бойко Кръстанов от „Стъклен дом“ влюбен като ученик

2010-09-23 10:10:15

Една звезда от така нашумелия ни по телевизиятабългарски сериал “Стъклен дом”, който в сравнение с другите актьори е по-малко коментиран, си призна, че е влюбен като ученик в приятелката си.

Този въпросен актьор е Дани, а истинското му име е Бойко Кръстанов. Неговата обич към гаджето му Ива е толкова силна, че макар целият да е обграден от знойни красавици и от луди фенки, вместо тя да го ревнува, той се побърква от ревност по нея.

Изглежда девойката не е обикновено момиче, а наистина мацка от класа щом толкова много му е завъртяла главата като на ученик.

Дани ревнувал здраво

Няма как да не е така и да се лъжем, тъй като чаровницата успяла да вземе сърцето на Кръстанов учи в Художествената академия.

Хората на изкуството са наистина красиви хора, защото носят одухотвореното в душата си, а това е нужно, за да изглежда прекрасно един човек, носейки положителния заряд в себе си.

Освен познатият ни Дани, играещ гадното копеле, от “Стъклен дом” той отново ще бъде разпознат в тази роля и на сцената на Народния театър, когато ще се появи като хомосексуалист.

Затова и от толкова роли на лошото момче е нормално Бойко Кръстанов да се притеснява, че нежната душа на Ива може и да не издържи до себе си такъв човек.

Все пак не се съмняваме, че нещата помежду им вървят гладко, тъй като днес е модерно да играеш ролята на гадняра и в реалността, за момичетата даже е доста привличащо.

източник: kliuki.bg

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати