Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Четвъртък
Януари 23
Начало arrow Разни arrow Полски ученици на секс лагер по BG Черноморието

Полски ученици на секс лагер по BG Черноморието

  Print E-mail
2017-07-11 13:36:44
източник: dnes.bg

"Милувки 20 евро, полов акт - 50 евро" - с такава тарифа-цитат излиза полското издание на "Нюзуик" в репортаж за летните лагери на полските тийнейджъри, които през ваканцията пътуват организирано предимно до България. Очеркът е продължение на "Содом и България"Не се месете, това не е вашият лагер!"

Пред "Нюзуик" жената решава да се намеси във всички лагери накуп и да разкаже за дивите оргии на гимназистите и най-вече за това, че възпитателите, туристическите агенции и родителите сякаш предпочитат да не знаят за случващото се.

В хотела на Златните, в който е настанена групата на полякинята има 700 деца от Полша, Румъния и Русия. Поляците са 150 души и се сменят на всеки 10 дни. След полунощ бягат на плажа. Пани Малгожата си наглася будилника и в два през нощта е на брега. Прибира обратно 150 деца, не само от нейната група.

"На дискотеките пият, наливат си водка в колата, имат таблетки, които неутрализират миризмата на алкохол и не мога да ги изловя", признава възпитателката. Случвало се е преди в Слънчев бряг да прибере на учениците бирата, но ръководителят да върне бутилките обратно. Защо? Нито едно туристическо бюро не иска да се разчуе, че ограничава поведението на лагерниците, защото никой няма да иска да отиде на почивка с тях, ще загубят клиенти.

Във форума на полския интернет портал Onet.pl тийнейджъри твърдят, че възрастта не е пречка, за да им налеят алкохол в българските дискотеки. Резиденти на полски туристически бюра признават пред "Монитор", че има случаи, когато местните туроператори организират за 14-16-годишни ученици фолклорни екскурзии с дегустация на вина и... на ракия.

Шоуто започва още с тръгването от Полша. 15-годишна ученичка запалва цигара в автобуса. Шофьорът отбива и моли да я изгаси. На момичето не му дреме. Екскурзоводката Алдона, която има 10-годишен стаж в бранша използва трик - звъни на високоговорител на 112 и се свързва с пожарната. Обяснява какво се случва, дежурният в пожарната бързо се ориентира и блъфира, че заради пожарна опасност сега ще изпрати екип и родителите на момичето ще трябва да платят 20 хиляди евро за покриване на разходите за акцията. Останалите деца я карат да изгаси, за да не им разваля почивката.

След границата всички спирачки на децата са освободени, а лагерът се превръща в упражнения по липсващия в училище предмет "Сексуално възпитание". Две момчета се хващат на бас, че ще обезчестят поне няколко съученички.

Спят заедно, играят на бутилка, понякога свършват без секс само опипване и целувки. Хит са общите душове. От няколко години е модерно да се разхождаш гол/гола из хотела. Или пък да си с мини без бельо и да седнеш предизвикателно. "Не сядай така!" - направила веднъж забележка пани Малгожата. "А кво, завиждате ли ми?" - отвърнала девойката.

Според "Нюзуик" и пани Малгожата не става въпрос само за провокация, а и за прелъстяване на клиенти. По време на лагерите послушните гимназистки печелят пари със секс. Местните са се научили, че могат лесно могат да си намерят нещо към 21-22 часа край хотела.
  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Разни
  Новини Във връзка с имотните скандали в ГЕРБ, с постове се разделиха Цецка Цачева и Цветанов Цветанов, а психологът Росен Йорданов коментира пред БТВ своя анализ на ...
  Новини Пътешественик и художник, Светлана Казина се мести да живее в планината Алтай преди около 20 години, в малка къща без течаща вода и често без ток.Тя обича живота и го живее ...
  Новини В интернет има много фирми, които уж предлагат много изгодни за коли за скрап цени. - Но винаги е по-добре човек да направи един бърз преглед на това какво се предлага реално на пазара. Малко са ...
  Новини На пазара има много куфари с колелца и човек трудно може да прецени кой е най-добрият вариант. Ето защо трябва да имаме умел водач в целия този свят на куфари – текстилни или пък с твърда ...
  Новини Технологиите продължават да се развиват според нуждите на човечеството. Има хора, които нямат връзка и са самотни, но трябва по някакъв начин да задоволят своите интимни потребности. Тогава на помощ ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Кое е най-важното събитие в България за отминаващата 2019 година?