19 Април 2024 г. Петък

Полски ученици на секс лагер по BG Черноморието

2017-07-11 13:36:44
"Милувки 20 евро, полов акт - 50 евро" - с такава тарифа-цитат излиза полското издание на "Нюзуик" в репортаж за летните лагери на полските тийнейджъри, които през ваканцията пътуват организирано предимно до България. Очеркът е продължение на "Содом и България"Не се месете, това не е вашият лагер!"

Пред "Нюзуик" жената решава да се намеси във всички лагери накуп и да разкаже за дивите оргии на гимназистите и най-вече за това, че възпитателите, туристическите агенции и родителите сякаш предпочитат да не знаят за случващото се.

В хотела на Златните, в който е настанена групата на полякинята има 700 деца от Полша, Румъния и Русия. Поляците са 150 души и се сменят на всеки 10 дни. След полунощ бягат на плажа. Пани Малгожата си наглася будилника и в два през нощта е на брега. Прибира обратно 150 деца, не само от нейната група.

"На дискотеките пият, наливат си водка в колата, имат таблетки, които неутрализират миризмата на алкохол и не мога да ги изловя", признава възпитателката. Случвало се е преди в Слънчев бряг да прибере на учениците бирата, но ръководителят да върне бутилките обратно. Защо? Нито едно туристическо бюро не иска да се разчуе, че ограничава поведението на лагерниците, защото никой няма да иска да отиде на почивка с тях, ще загубят клиенти.

Във форума на полския интернет портал Onet.pl тийнейджъри твърдят, че възрастта не е пречка, за да им налеят алкохол в българските дискотеки. Резиденти на полски туристически бюра признават пред "Монитор", че има случаи, когато местните туроператори организират за 14-16-годишни ученици фолклорни екскурзии с дегустация на вина и... на ракия.

Шоуто започва още с тръгването от Полша. 15-годишна ученичка запалва цигара в автобуса. Шофьорът отбива и моли да я изгаси. На момичето не му дреме. Екскурзоводката Алдона, която има 10-годишен стаж в бранша използва трик - звъни на високоговорител на 112 и се свързва с пожарната. Обяснява какво се случва, дежурният в пожарната бързо се ориентира и блъфира, че заради пожарна опасност сега ще изпрати екип и родителите на момичето ще трябва да платят 20 хиляди евро за покриване на разходите за акцията. Останалите деца я карат да изгаси, за да не им разваля почивката.

След границата всички спирачки на децата са освободени, а лагерът се превръща в упражнения по липсващия в училище предмет "Сексуално възпитание". Две момчета се хващат на бас, че ще обезчестят поне няколко съученички.

Спят заедно, играят на бутилка, понякога свършват без секс само опипване и целувки. Хит са общите душове. От няколко години е модерно да се разхождаш гол/гола из хотела. Или пък да си с мини без бельо и да седнеш предизвикателно. "Не сядай така!" - направила веднъж забележка пани Малгожата. "А кво, завиждате ли ми?" - отвърнала девойката.

Според "Нюзуик" и пани Малгожата не става въпрос само за провокация, а и за прелъстяване на клиенти. По време на лагерите послушните гимназистки печелят пари със секс. Местните са се научили, че могат лесно могат да си намерят нещо към 21-22 часа край хотела.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати