25 Април 2024 г. Четвъртък

Поптодорова след кремгейт: Признала ли съм вината? Да!

2017-03-13 11:27:14
Бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова застана пред камера, за да коментира случая с откраднатия крем и многобройните нападки към след това.

"Това е едно от най-трудните ми проявявания в ефир. Трябваше да се събирам парче по парче, за да дойда. Бях буквално разчленена, не просто попарена. Усещах се разпадната - внезапно и несправедливо", заяви Поптодорова пред Нова тв.

"Да, има инцидент. Признала ли съм вината – да, заплатила ли съм цена – да. Платила съм огромна цена", коментира случаят с прословутия крем.

По думите й той попаднал в багажа й, тъй като боравила с много предмети - дрехи, три телефона.

"Разбрах, че има бурканче крем в голямата ми пътна чанта, когато съм на борда на самолета. Нямаше как да се върна, за да го върна в магазина", допълни тя.

Според Елена Поптодорова в цялата случка няма никаква умисъл, а цената ще си я плаща тя. Но пък имало хора, на които е засегнала интересите, знае ги кои са и как са се борили да бъдат назначени на определени позиции в САЩ.

"Искате да ми кажете че 50 грама чужд крем, възстановен крем, е по-важен от 10 млрд долара, които е ясно къде са. Искам да видя къде са тези, които наистина са виновни за щетите на България. Разговорът отдавна е спрял да бъде разговор за 50 грама крем", убедена е бившата посланичка.

Поптодорова заяви, че няма да прости злоупотребата за случилото се с починалото й дете.

"Излизала съм от много врящи води, ще изляза и от тази. Но от това, някакъв слуга на интереси да изведе медицинска диагноза – това няма да го бъде. Нито е имала диагноза, нито е имало клиники. Това е тема, която тепърва ще има развитие", каза тя.

И допълни, че са й предлагали да бъде кандидат за президент, знаела и че нейното име се спряга за еврокомисар и служебен премиер.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати