19 Април 2024 г. Петък

Кога е ясно, че няма смисъл да продължавате заедно

2016-11-19 08:17:46

Нормално е от време на време да не сте на едно мнение с партньора си, да се скарате, той/тя да ви подразни с нещо, да не ви се прави секс... Ако обаче това е ваше ежедневие, може би ви е време за раздяла.

Според експертите има осем решаващи признака, че връзката ви е провал и че няма смисъл да инвестирате повече време и енергия в нея.

А ето и въпросните знаци:

1. Карате се за абсолютно всичко

Скандалите са нещо, което се случва във всяка една двойка. Някои двойки се карат повече от други и това също е нормално. Ако обаче с вашия партньор се карате за щяло и нещяло, може би това е индикация, че имате нетърпимост един към друг.

2. Нарочно се застоявате в офиса след работно време

Ако все си намирате повод да останете в службата след работно време, но не сте работохолик по природа, може би сте нещастни в личния си живот. Хората в лоши взаимоотношения нямат желание да се прибират у дома след дългия работен ден.

3. Всичко в партньора ви дразни и притеснява

Ако всички навици и изказвания на партньора ви ви докарват до лудост, може би любовта си е отишла безвъзвратно. Ако този вид дразнение ви се случва все по-често и по-често, това е знак, че трябва да се разделите.

4. Все си измисляте оправдания да не правите секс

Възможно е не всеки път да имате настроение за секс, когато половинката ви пожелае интимност с вас, но ако не можете и да си помислите да легнете в едно легло с партньора си, нещо не е както трябва. Ако избягвате съзнателно любовния живот с половинката си и то от доста месеци насам, време ви е за промяна.

5. Нямате търпение да излезете с приятели

Ако все по-често си намирате поводи да излизате с приятели или роднини, вместо с половинката, може би просто несъзнателно се обръщате към близките си за утеха от несполучливата си връзка. Това е знак, че нещо не е наред в личния ви живот.

6. Заглеждате се по други хора от противоположния пол

Ако имате желание да флиртувате и все по-често се заглеждате с похот в очите към индивиди от другия пол, вероятно подсъзнателно знаете, че връзката ви е пред своя край.

7. Не искате да ходите по роднински срещи с партньора

Ако отказвате всички покани за роднински гостувания и мероприятия, защото се очаква да отидете с партньора, значи си имате грижи във връзката. Двойките, които не желаят да се появяват заедно на различни събирания, явно вече не желаят да инвестират време и усилия в отношенията си.

8. Не можете да си представите бъдещето като двойка

В случай, че наистина не виждате бъдещето си с този човек, трябва да се запитате дали има смисъл да продължавате заедно.

източник: tialoto.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати