Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Събота
Фев 27
Начало arrow Политика arrow Депутати в ефир:" Ти си гьонсурат", "Вие сте простак и идиот"

Депутати в ефир:" Ти си гьонсурат", "Вие сте простак и идиот"

  Print E-mail
2016-10-25 13:26:21
източник: news.bg

ГЕРБ и БСП в битка за честта на АЕЦ "Белене". Социалистът Таско Ерменков и герберът Методи Андреев сблъскаха позиции в ефира на Нова тв, след като прокуратурата поиска имунитета на бившия енергиен министър Делян Добрев заради втората атомна централа. Вчера депутатът сам се отказа от депутатската си защита.

Оказа се, че Методи Андреев е изненадан от този ход спрямо Добрев. "Добрев е един честен и почтен човек по отношение на казуса "Белене", посочи герберът и изтъкна, че именно той като министър спира проекта.

"Това е един човек, който винаги е бил противник на този корупционен проект", заяви Андреев.

Таско Ерменков обаче обвини Добрев, че със спирането на проекта е виновен и сега държавата да плаща след арбитража 212 милиона лева лихви.

Криминалното е, че проектът е започнал и то така, че никога да не се случи, репликира Методи Андреев. Таско Ерменков се разсмя и препоръча психотерапия на гербера, за да се излекува от логореята си.

Защо се смеете?, ядоса се герберът. Той извади и досието на червения депутат като агент на ДС. Непрестанно социалистът бъркаше фамилията на депутата от ГЕРБ от Андреев на Методиев. Той го поправяше нееднократно.

Според него прокуратурата не си е свършила работата и затова сме осъдени от арбитража. Можело дори да не загубим делото, според него. На какво се дължи тази мудност на прокуратурата, попита герберът. Таско Ерменков се опита да вземе думата и да обясни важността на проекта. Но Методи Андреев не му даде възможност да се изкаже.

"Ама не ме прекъсвайте, вие сте невъзпитан", възмути се червеният депутат. Андреев продължи с атаките срещу АЕЦ "Белене". Вие сте психически лабилен, каза Таско Ерменков и поиска лекар да дойде и да прегледа опонента му.

Не сте си пил хапчетата тази сутрин, вие се държите просташки и невъзпитано, кипна Ерменков, срещайки вулкан от думи срещу себе си от страна на депутата от ГЕРБ. "Вие сте простак, хулиган и идиот", изригна червеният депутат. Вие сте човек, който е разрушил националната сигурност, подчерта той.

В този момент в разговора се "намеси" и геополитическият фактор и кой на кого служи. Очаквано Андреев обвини социалиста, че работи за руснаците.

"Вие служите на американците", отговори му Таско Ерменков. Вие сте гьонсурат, защити се Методи Андреев. Таско Ерменков съвсем се ядоса и напусна студиото. Така разговорът приключи предсрочно.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Политика
  Новини Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че ...
  Новини БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста. - - Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с ...
  Новини Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцията на прокуратурата в ...
  Новини Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го приемат. ...
  Новини ГЕРБ ще внесе свой проект за Конституция днес. Ние искаме ВНС да се произнесе. Това заяви премиерът Бойко Борисов във фейсбук.Той каза, че още днес ще бъдат предприети действия да има възможност за ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?