Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Четвъртък
Дек 5
Начало arrow Любопитно arrow За какво най-често се караме с партньора?

За какво най-често се караме с партньора?

  Print E-mail
2016-09-07 08:53:19
източник: dnes.bg

В една връзка неразбирателствата и конфликтите са неминуеми. Но има някои видове скандали, които биха могли да преобърнат колата и да сринат отношенията ви. Може би не веднага, но с натрупване на напрежението нещата ще излязат извън контрол.

Решаването на проблемите

Всеки има своя начин за решаване на проблемите. Най-голямото неразбирателство идва оттам, ако и двамата сте със силни характери и двамата смятате, че вашият начин е правилният. 

Ето защо решаването на различни проблеми във връзката или в ежедневието може да се окаже препъни камък. 

Домакинската работа

Разпределението на домакинските задачи често е проблем. Обикновено мъжете смятат, че това е женска работа и оставят всичко на нежните си половинки. Търпението на дамите се изчерпват и настъпват непрекъснато скандали, подмятания и сръдни относно чистенето, хвърлянето на боклука, пазаруването, изобщо всичко свързано с управлението на домакинството.

Сексът

Сексът не би трябвало да е повод за скандал, тъкмо обратното – за приятни преживявания. Но, уви, може и да е повод за разруха в отношенията. 

Не всички двойки могат да подходят мъдро и с разбиране, когато на единия партньор просто не му се прави секс. Повечето пъти това е повод за влошаване на отношенията и отдалечаване на партньорите.

Самочувствието и самооценката

Много е лошо, когато двамата партньори не са на сходно интелектуално ниво. Все някога пропастта между двамата започва да се уголемява. Започват сравнения с други хора, натяквания, поучения, подценяване и обидно поведение от страна на единия партньор. 


Общуването

Колкото и странно да прозвучи, общуването може да се окаже повод за конфликти. Ако то отсъства, значи и комуникацията я няма. Ако общуването е изпълнено с обиди и подигравки, то явно краят на връзката ви наближава. 

Ако общуването е оскъдно и бедно на споделена информация, чувства и намерения, то тогава единият партньор може да се почувства изолиран. Ако и двамата не споделяте особено, тогава замислете се какво поддържат всъщност вашата връзка.
  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Любопитно
  Новини Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът има ...
  Новини 40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът ...
  Новини Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайци, ...
  Новини През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава ...
  Новини На пръв поглед информация като информация. При повторно вглеждане - чиста измислица. Как да се предпазим от сензации, злословия и откровени лъжи в социалните медии? Дойче веле обобщава някои нови ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  За кого ще гласувате на евроизборите?