27 Април 2024 г. Събота

Код "Ценко Чоков": Пребиха с бухалка кравар в Галиче

2016-08-17 17:48:20
Пореден побой в Галиче разбуни печално известното село, което от май насам е без кмет, след като Ценко Чоков бе оставен в ареста с обвинение, че е тартор на организирана престъпна група.

Името на кмета обаче продължава да влиза в крими сводките. Тази сутрин един от близките хора на Ценко Чоков преби кравар в селото, съобщи BulNews.

Сокол Любомиров Иванов тръгнал да извежда на паша кравите на Венцислав Николов, когато бил пресрещнат от Ивайло Рачев и пребит брутално с бухалка. След ударите той изпаднал в безсъзнание и незабавно закаран в болницата в Бяла Слатина в тежко състояние.

Лекарите се борят за живота му, а работодателят му чака пред операционната новини за състоянието му.

Венцислав Николов е собственикът на двете коли, които бяха запалени в нощта на 23 срещу 24 май в Галиче, и е един от основните свидетели срещу арестувания кмет на селото. С делото той си обяснява и побоя над неговия работник.

Венцислав Николов е собственикът на двете коли, които бяха запалени в нощта на 23 срещу 24 май в Галиче, и е един от основните свидетели срещу арестувания кмет на селото. С делото той си обяснява и побоя над неговия работник.

Този побой е част от дългата поредица от криминални събития в Галиче, които се случват след задържането на кмета. Преди него бяха атакувани прозорците на друг свидетел срещу него, а малко по-рано отново бе нанесен побой на един от неговите врагове.

Преди 15 дни, пред полицията с медицинско за нанесените му рани, се яви 17-годишния Стефан Тончев. Според непълнолетния докато си седял на улицата, минал Радослав Илиев, който пък се оплакваше от побой от кметския син Мартин, и без да му каже нищо го ударил няколко пъти с бокс по лицето.

Тогава майката на бития заяви, че Радослав проявил агресия, защото отказал да подава жалби срещу Ценко Чоков. Семейството на Стефан пък били привърженици на арестувания кмет.

Самият Радослав отрече да има нещо с побоя и на свой ред обвини хората на Ценко Чоков, че търсели начин да го дискредитират.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Крими


Новини
По 5000 евро са предлагани на общински съветници от Созопол, за да гласуват за продажбата на земята край Алепу. Това заяви бившият общински съветник и екс областен управител на ...
Новини
Шефът на Контролния съвет на "Лукойл България" Валентин Златев е призован в прокуратурата като свидетел на 22 юни, съобщи "24 часа".От компанията са заяв ...
Новини
Четирима са задържаните за смъртта на Милен Цветков, коментира пред БНТ журналистът Иво Никодимов.Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ, в кол ...
Новини
Разследващият журналист Слави Ангелов, главен редактор на в. "168 часа", е бил нападнат и пребит тази вечер пред дома си на столичния булевард "Дон ...
Новини
Прокуратурата ще бди да не се извършват престъпления в условията на извънредно положение. Главният прокурор Иван Гешев увери, че ще се съблюдава дали се спазва карантината, ще с ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати