28 Март 2024 г. Четвъртък

Светлана се оля: Изнасилена съм, не съм изнасилена… изнасилена съм, не съм…

2011-01-02 11:16:27

В стремежа си да е скандална и да се опитва да бъде интересна на читателите на жълтата пресаСветлана Василева дотолкова се е самозабравила, че вече не се усеща кога лъже и маже, и кога казва нещо, което се е случило в действителност.

Явно блондинката от Търговище не се е научила да диша през носа и използва всеки момент да си отвори голямата уста, за да избълва поредната порция змии и гущери.

Очевидно плейбойката има два пръста мозък, щом е започнала да разказва различни версии на уж една и съща история.

Един куп сайтове гръмнаха тези дни с новината, че „Мис Плейбой 2009″ е била брутално изнасилена от няколко приятели на бивше гадже, когато е била на 18 години. Така поне е споделила Светланка пред списание „Story“, а колегите побързаха да направят „копи-пейст“ и да разтръбят скандала.

Там тя разказва на пръв поглед ужасната си история, според която е била лудо влюбена в младо момче, докато една вечер не се случил инцидента в неговия апартамент с неговите хора, оказали се синове на влиятелни личности в града като адвокати и прокурори.

Независимо как изглежда човек, винаги може да се осере...

„Излизахме заедно от месец. Гаджето ми постоянно говореше колко много ме харесвали неговите приятели. Смятах, че се майтапи. Една вечер ме покани у тях да гледаме филм, а малко след това дойдоха четирима души от неговата компания. След филма се усамотихме в една от стаите, а по-късно в нея влязоха и приятелите му“, заразправяла Светлана.

„Какво става?“Нали ти казах, Светле, че много те харесват…“ Няма да съжаляваш, ако правиш точно това, което искам. Така с тебе ще имаме по-дълга връзка“, добавила русокосата моделка.

Нататък е ясно какво уж се случило. Не така обаче изглежда историята на госпожицата пред друга медия. Според публикация наBLife.bg Светлана е твърдяла, че въпросните авери на бившия й приятел действително са влезли в стаята, но някак си е успяла да им се изплъзне и да избяга. Освен това в историята й е намесена нейна приятелка.

„По онова време Светла работела като сервитьорка в Търговище. Неин редовен клиент е бил бъдещият й приятел. След като си разменили телефоните, започнали да излизат. Нещото, което е учудвало Светлана, били постоянните подмятания, че много от приятелите на гаджето й я харесвали“, пише светският сайт.

С тази уста, с която правиш муцки и други работи, Светланке, ядеш!

Самата плейбойка твърдяла пред електронното издание, че в кошмарната нощ, когато въпросните момчета й се нахвърлили, е била с нейна приятелка. Тя обаче си тръгнала по-рано и Светлана останала сама.

„След като останала насаме с гаджето си, не се е чувствала притеснена. След около десетина минути в стаята нахлули четири момчета, заключили я и започнали да я бутат, опипват и да й казват, че това, което предстои, ще й хареса. Светлана се уплашила и въпреки че била изправена пред четирима мъже, успяла да избяга. Впоследствие била застигната от едно от момчетата, което е започнало да се извинява и я молел да се върне, но тя не склонила.“, пише BLife.bg.

По-натам четем, че тогавашната русокоса тийнейджърка дотолкова се е била травмирала от случката, че в продължение на година-две не смеела да излиза сама дори на кафе и винаги е била в компанията на приятелка.

Кое в крайна сметка е истината? Да си правиш гавра с подобен тип истории, каквито не малко жени наистина са преживели, си е вече живо осиране! Явно Светлана е склонна да възпроизведе доволно количество фекалии и да нагази дълбоко в тях, стига накрая да бъде изтипосана на първа страница на таблоидите или на топ новина в сайтовете… Е, трябва да ти се признае, Светланке – успяваш! Макар и по доста гнусен и жалък начин…

източник: kliuki.bg

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати