Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Неделя
Април 18
Начало arrow България arrow Цвети проговори: Татко, обичам те!

Цвети проговори: Татко, обичам те!

  Print E-mail
2016-07-21 15:34:37
източник: dnes.bg

"Татко, обичам те!" – това са били първите думи на гимнастичката Цветелина Стоянова, която се възстановява след тежкия инцидент, при който падна от 6-ия етаж от блок в столичния квартал "Надежда".

Бащата на гимнастичката - треньорът по бокс Йордан Стоянов сподели пред медии, на излизане от "Пирогов", че дъщеря му вече не общува само с жестове и мимики, а произнася и първите си думи.

"Татко, обичам те!". Най-щастливият човек на земята съм. Тя видимо се подобрява и очевидно лекуващите я медици полагат възможно най-добрите грижи за нея", сподели Стоянов, цитиран от "България днес".

Освен че вече изрича думи, Цвети е започнала да диша сама. Белият й дроб започнал да функционира все по-добре самостоятелно, без помощта на апаратите.

Припомняме ви, че инцидентът с Цвети се случи на 14 юни. Гимнастичката ни трябваше да замине на следващата сутрин за състезание в Израел, но от МВР хвърлиха бомбата, като обявиха, че тя е в "Пирогов" след претърпян инцидент.

Веднага плъзнаха слухове, че момичето е било изхвърлено от националния отбор по художествена гимнастика, и това я е подтикнало да предприеме този смъртоносен ход, което бе отречено от президентката на родната федерация Илиана Раева.

Впоследствие се завъртя и версията за личен мотив, гаджето й я бил изоставил, което пък бе отхвърлено от разследващите. Според прокуратурата тя е направила опит за самоубийство. Мотивът обаче все още остава неясен.
  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория България
  Новини За пети пореден път печелим парламентарни избори. Премиерът Бойко Борисов не изневери на стила си от последната година и анализира резултатите от изборите с видеовключване във фейсбук от двора ...
  Новини Днес православната църква чества паметта на мчнци Мина, Виктор и Викентий.Мина е бил войник, убит в Египет за Христовата вяра при император Диоклетиан (284-305 г.). Той е много известен великомъченик ...
  Новини Българската православна църква почита днес паметта на Свети архангел Михаил. Църковният празник е наричан от народа Архангеловден.Според православната църква Свети Архангел Михаил е един от ...
  Новини На 6 ноември почитаме паметта на Свети Павел, архиепископ Константинополски, на Света Клавдия и на Препдобния Лука Тавроменийски. - - Павел Солунянин, архиепископ Константинополски (Цариградски), ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?