25 Април 2024 г. Четвъртък

Седмичен хороскоп за 18-24 юли

2016-07-18 09:09:31

Овен

Седмицата, която настъпва ще завари много от вас в отпуск. Не се ядосвайте ако още в началото някои трудности, особено ако са действия, които отдавна не се изпълнявали. Бъдете готови за това, че във вторник може да се нарушат планове и да се наложи да се подчинявате на обстоятелствата, да превключвате на други дейности. В сряда е добре да се доверявате на интуицията си и на онези неочаквани „прозрения“, които са като фарове в мъглата на изменчивите настроения и цели. През почивните дни неочаквано можете да се озовете на нужното място в нужното време и да решите нещата си така, че всичко да изглежда и своевременно и единствено правилно в дадения момент.

Телец

В началото на тази седмица в отношенията ви с колеги и приятели може да настъпи объркване. Това не е толкова зле тъй като може да доведе до промяна на нивото на отношения и да ги издигне на едно по-високо ниво. Ако нещо прекалено ви тревожи, оставете го да се проясни по-добре, преди да предприемете действия, особено в дните вторник и сряда. В петък обръщайте внимание на всички външни сигнали – те ще ви насочват към важните неща. През уикенда събитията може да се случват интензивно и да ви оставят без дъх, дайте си време да се окопитите. В личните отношения изключете самоконтрола и следвайте сърцето си.  

Близнаци

Седмицата започва с много слънце в сърцето и душата ви. Очаква ви затопляне на отношенията с хора, които са ви били скъпи, но сте загубили връзка с тях през последните седмици. Не са изключени и нови запознанства, които да прераснат в здрави приятелства. През целия период по необясним начин ще разбирате смисъла на случващото се, макар и тенденциите да се развиват така, че да ви объркат. Но точно на вас се дава възможност преди другите да видите ползата от промените и своя шанс в този процес. В сряда и четвъртък бъдете по-активни, а в петък не се пренапрягайте толкова и посветете това време на търсене на нужната информация. През почивните дни това, което ще ви е нужно, самичко ще ви намира.  

Рак

Тази седмица може да се окаже повратна точка в отношенията ви с любимия човек. Още в понеделник може да ви залеят емоции, благодарение, на които ще ви се наложи да направите задълбочен и полезен анализ на самите себе си. Необходимо е да намерите време да останете насаме със себе си или близо до хора, с които думите не са задължителни. В сряда не се опитвайте обаче да съвместявате идеалните си представи с реалното им въплъщение. Естествено, животът продължава, но понякога е по-добре да хвърляте активност да поддържане на баланса, за усъвършенстване. Опитайте да направите това през почивните дни. Ако сте на морето преценявайте добре силите си и не навлизайте навътре във водата.

Лъв

Седмицата ще е всичко, но не и скучна. Мнозина от вас са предвидили за точно този период своята почивка и отпуснати от задълженията емоциите ви може да достигнат пик. Важно е всичко, което се случва, наближава „преврат“. В сряда не си позволявайте лудост и рисковани решения. Това, което се разкрива, може би заслепява, но става дума само за привидни възможности, а за някои от вас може да е резултат от продължителен стрес. В петък ще ви се иска да пробиете нагоре, но е добре да подложите на по-продължителен анализ всички идеи и предложения. В интелектуален план почивните дни може да донесат проясняване на заплетени въпроси, които може да се решат неочаквано бързо.

Дева

През тази седмица повечето от енергията и времето ви ще отива за разговори. Какво по-хубаво за вас от това. Все пак се опитвайте да си поставяте граници и да давате думата на събеседниците и да се вслушвате в това, което казват. Опитайте се да уловите словесната магия и отчитайте своеобразността на интерпретациите на случващото се. Поради тази причина, особено във вторник и сряда, обяснения, предложения и обещания не бива да се вземат много на доверие, а да се подлагат на вътрешна критика и обмисляне. В петък не бързайте да вярвате нито на лошото, нито на хубавото. Бъдещето още не е ясно, но и няма вече да е така, както е било. През почивните дни не разчитайте да убедите бързо някого в своята правота. Използвайте само проверени аргументи.  

Везни

Макар да е лято и някои от вас да са в почивка не си позволявайте да се впускате в авантюри или рисковани приключения. Имате нужда от спокойствие, в което да подредите мислите и чувствата си. Не се чувствайте задължени да откликнете на всеки жест, който се отправя към вас, особено ако това не идва от сърцето ви. Ако сте в офиса пазете се от чуждата завист и собствените си заблуди. В средата на седмицата ще са ви необходими предпазливост и пресметливост в ситуации, в които се налага да правите избор, а най-добре е да не бързате с този избор и да си оставите няколко дни за размисъл. В петък се въздържайте от вземане на нови лекарствени препарати, отделяйте внимание на качеството на продуктите. С други думи, бъдете внимателни към здравето си. Това важи и за почивни дни.  

Скорпион

През тази седмица е добре да си отваряте очите на четири. Въпросът е там, че сега критичността и самоконтролът ви може да са занижени и да се засили потребността ви да се опрете на друг човек. Това обаче не е редно, особено ако имате желанието да прехвърлите свои задължения на някой друг. В началото на седмицата чувствата и емоциите ви може да са безразсъдни и немотивирани. Във вторник и сряда най-добре не вземайте решения, които могат да изменят съществено нещо в живота ви. В петък фантазиите ви ще имат дълбок смисъл, както и срещите и разговорите. През почивните дни бъдете наблюдателни и можете да направите важно откритие. Сегашният период подготвя почвата за промени, ориентирайте се по вятъра.

Стрелец

Ако през тази седмица ще бъдете на път постарайте се да сте подготвени добре. Времето е променливо и не залагайте само на леките дрехи. Вземете със себе си и лекарства от първа необходимост и избягвайте тъмната част от деня за придвижване. В понеделник не бързайте да правите признания и да водите откровени разговори – сега може да прозвучат не думите и обещанията, които трябва. За да не усещате неудовлетвореност от несбъдналите се очаквания, намерете си нов интерес във вторник или сряда. Само след няколко дни може да забравите това, което ви е вълнувало. Подсигурете си достатъчен резерв от време за всичко важно през събота и неделя.  

Козирог

За представителите на знака звездите обещават спокойствие и жестове от страна на близки хора, които да ви накарат да се почувствате ценени, уважавани и признати. Ще получите потвърждение на чувствата на важен за вас човек. Ако не сте в отпуск не бързайте да се захващате за нови дела в работата. В понеделник и вторник деловите перспективи сега може да се преплитат с личните. Възможен е и лек флирт. В четвъртък всички въпроси ще се решават най-лесно на ниво симпатии. В близките отношения сега е важна възприемчивостта, дори повече от обясненията в любов. Не бързайте, получавайте удоволствие от взаимната близост и внимание особено през почивните дни.

Водолей

Водолеите ще почувстват понижен тонус през този период. Това е напълно нормално особено ако все още не сте излезли в отпуск. Вашите сили също са ограничени така че намалете темпото без никакви угризения на съвестта. Във вторник е най-добре е да не бързате с новите проекти, но да ги подготвите спокойно, като отделяте внимание и на отношенията. В сряда и четвъртък си направете планове за края на работната седмица и почивните дни. Петък вечер не позволявайте да бъде поредната обикновена. Подарете си излизане на специално място, като предварително резервирате маса. Ако имате деца, помолете ваши роднини или приятели да ги вземат за една вечер, за да може да се отпуснете истински. Не се страхувайте да отправите сериозно предложение на половинката ви ако усещате с цялото си сърце, че моментът е настъпил.

Риби

Очаква ви една спокойна седмица, в която всичко ще протича на забавен каданс. Макар че сте свикнали с динамиката имате нужда от повече почивка, така че не се оплаквайте, че събитията се разгръщат бавно. Ако във вторник бъдете изправени пред проблем в работата, знайте, че само с помощта на интуицията можете да намерите вярното решение. Много е важно да не позволявате на емоциите да ви управляват. Зад това, което се вижда, ще се разиграват важни скрити сюжети, пълни с тайни, разобличения и признания. В сряда и петък бъдете внимателни – бурните сцени и привидната откровеност всъщност няма да разкриват най-главното. Това ще са дни на провокации и приятни изненади по непредпазливост – възползвайте се, ако добре ви се удават импровизациите. Дори да сте уплашени пред това да направите промяна, помнете, че тя винаги води до добро. През почивните дни потърсете спокойствие в медитацията.

източник: actualno.com

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати