24 Април 2024 г. Сряда

В легло с Анна. Анна Чапман

2010-09-18 00:07:39

Благодарение на феноменалното си тяло и знойния си чар Анна Чапман е покорявала лесно американци, уверява списание The Details в тазгодишния си октомврийски брой.

„Те и до днес твърдят, че са преживели с нея нещо специално“, пише кореспондентът Джеф Гординиер.

В началото на януари 2010 г. Анна и Бил – „почти 40-годишният управляващ сайта за недвижими имоти PropertyShark, спортен тип, много прецизен, целеустремен бивш морски пехотинец“, се наслаждавали на красивия живот в Лас Вегас.

През юли същата година Бил Станифорд е разпитан от агенти на ФБР, които се заинтересували дали не е разкрил на Анна някакви държавни тайни. 

Според изданието красотата на Чапман е сразила много мъже. „Е, кой я е чукал?“ Вдигнали се няколко ръце“, пише в статията.

Чапман е имала опияняващ ефект върху мъжете, уверява списанието, като се позовава на нейни познати мъже. 

„Тя умееше да се облича много добре – влизаше в стаята като класическа кинозвезда, която слиза по величествени стъпала“, се казва в статията.

По данни на изданието Чапман не се е стараела да разсее слуховете за своето богатство.
 
„Тези, които са в течение, казват, че в леглото тя е опитна като куртизанка, еднакво изобретателна и енергична“, пише изданието.

Флиртувала е подсъзнателно, уверява списанието. 

Нейният приятел –Тя беше истинска съблазнителка. Леки докосвания на ръцете. Шепот. Умело използваше своята женственост, за да получава информация“. „Трудно е да се каже каква информация е получавала“, отбелязва изданието. 

Един от най-близките приятели на Чапман –Вярвайте ми, прекарвах с нея по две вечери седмично. Към никаква информация не се стремеше. Пиеше шампанско, водка, текила“.

Терлицки е женен и казва, че не е имал романтични отношения с Чапман.

„Както и останалите, Терлицки казва, че Чапман е умеела виртуозно да завързва познанства с нужните хора“, пише списанието. 

„Никога не изглеждаше като че тя се старае да научи нещо. Когато общувахме, тя винаги ми се струваше честна и пряма“, отбелязва той. 

„Бил Станифорд е бил очарован веднага щом като я видял. Някакъв клиент завел Аня на делова вечеря в PropertyShark и въпреки наученото от морската пехота и инстинктивната си способност да се концентрира при трудни обстоятелства, Станифорд открил, че губи разума си в нейно присъствие“, се казва в статията. 

„Той се спаси да не падне до дъното, след като беше завербуван през 1991 г. в морската пехота, което означаваше, многозначително казва той, потапяне в дебри на разузнавателните служби. Той е работил в Панама и е събирал информация за Никарагуа, Колумбия, Перу“, се казва в статията.

По думите на Станифорд той не е можел да споделя подробности за работата си дори пред служителите на ФБР на разпита – не е имал право. 

Станифорд се е срещал с Анна три месеца, но скоро след пътуването в Лас Вегас у Станифорд се появило усещането, че Чапман не е създадена за емоционална близост. Те се разделили и само понякога си пишели на имейла. 

За ареста на Чапман Станифорд научил по телефона от основателя на фирмата, в която работи. 

„Тогава съм длъжен да я измъкна на свобода“, пише списанието. 

Отначало Станифорд решил, че Чапман е арестувана поради недоразумение. На следващия ден той открил, че счетоводството във фирма, с която той си сътрудничил, от дълго време се водело от Синтия Мърфи, другата предполагаема шпионка. 

„Веднага разбрах, че съм бил следен“, казва Станифорд. 

Той е убеден, че не е споделял с Чапман важни подробности за работата си в разузнаването, но отбелязва, че тя се е интересувала от отношението му към Америка и курса на САЩ. 

Станифорд обаче признава, че не помни с лошо Чапман. „Жал ми е за нея. Изобщо не ми е ясно защо. Просто имам усещането, че е била използвана“. 

Станифорд е готов да се закълне, че Чапман не е преминавала формална подготовка в школа за шпиони. 

Той отбелязва също, че в разузнаването се е занимавал със същото, с което и тя – служел е на страната си. 

„Дори пред лицето на убедителните доказателства, че са си имали работа вероятно с аферистка от световна класа, приятелите на Чапман от Манхатън с радост признават, че продължават да общуват с нея по електронната поща и искат да правят общ бизнес с нея. Някъде през юли, докато предложението още не е било отпаднало, от името на Чапман Терлицки е преговарял за нейни снимки за „Плейбой“ за 500 000 долара“, се казва в статията.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати