Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Събота
Дек 7
Начало arrow Разни arrow Имате ли досадни колеги? С какво ви дразнят?

Имате ли досадни колеги? С какво ви дразнят?

  Print E-mail
2016-04-07 10:18:42
източник: dnes.bg

Всички можем да потвърдим, че работното ни място може да бъде достатъчно стресиращо и без да се налага да се справяме с досадни или неприятни колеги. Постоянно мрънкане, клюки, разпространяващи се със светлинна скорост, странни флиртове по ъглите - това са само едно от начините, по които колегите ви могат да ви побъркат.
 
Със сигурност не сте и единствените, които се дразнят от разсейването, до което могат да ви доведат колеги, които не си мърдат пръста и минават между капките, или тези, с които делите едно бюро и се налага да си чертаете разграничтелни линии, за да се знае кой до къде може да си трупа нужни и ненужни вещи.
 
1. Колегата ми не разбира, че доброто обслужване на клиентите е негова работа, а не нещо, за което те трябва да докажат, че са достойни. Тайно се радвам, когато попадне на чепат клиент.
 
2. Колегата ми просто ме влудява. Постоянно бълва глупави коментари и се оплаква колко е тежка работата му. Няма ли да престане най-сетне...
 
3. Обожавам работата си, но най-близката ми колежка постоянно иска да клюкари. Не ми харесва, но явно това е нейният начин за комуникация и за това просто я слушам и си мълча.
 
4. Колегата ми по бюро не спира да ми дърдори за какви ли не глупости по цял ден. Този човек не работи ли? Не ме интересуват глупавите му истории!
 
5. Колежката ми не спира да флиртува с мен. Няколко пъти и казах, че просто не ми харесва, но явно няма да се откаже. Опитвам се да бъда мил, но тя не разбира.
 
6. Колежката ми се държи страшно неуважително. Един път я хванах, че ми е изяла храната и като я питах директно, тя просто отговори "Ами, да" и си продължи с деня, все едно нищо не е станало.
 
7. Колегата ми е толкова мързелив. Обикновено върши само лични неща, но в същото време е любимец на шефовете.
 
8. Колегата ми постоянно ми краде идеите и ги представя пред мениджмънта като негови. Твърде скромна съм да кажа нещо и тихичко се ядосвам.
 
9. Колегата ми ме дразни страшно много, защото постоянно се опитва да ме затапи и се държи адски арогантно.
 
10. Колегата ми е толкова груб, фалшив и лицемерен, че ми става смешно как всички го виждат, освен мениджърът ни. Обществото ни е сбъркано, ако такива хора стоят на ръководни позиции.
 
11. Колежката ми ме дразни много, защото яде супер шумно. Мога да чуя всяко нейно мляскане и дори говори с пълна уста.
 
12. Колегата ми е толкова монотен и няма никакъв характер. Идва ми направо да му изкрещя, но едва ли ще реагира и на това.
 
13. Не мога да подчертая колко е важно колежката ми да завърши една задача, преди да започне други. Животът ми бил много по-лесен и приятен, ако тя се научи най-сетне на това.
 
14. Колегата ми толкова много ме дразни, че го предизвиках да играем на криенка. Плановете ми стигат до това да се скрие, нямам намерение да го търся.
 
15. Колежката ми постоянно слухти, когато си говоря лични неща. След това се опитва да ми казва как да си живея живота и това ме влудява.
 
16. Някои от колегите ми постоянно забравят храна в хладилника, която изгнива и мирише ужасно. А офисът ни е малък!
 
А вашите колеги с какво ви дразнят?
  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Разни
  Новини Във връзка с имотните скандали в ГЕРБ, с постове се разделиха Цецка Цачева и Цветанов Цветанов, а психологът Росен Йорданов коментира пред БТВ своя анализ на ...
  Новини Пътешественик и художник, Светлана Казина се мести да живее в планината Алтай преди около 20 години, в малка къща без течаща вода и често без ток.Тя обича живота и го живее ...
  Новини В интернет има много фирми, които уж предлагат много изгодни за коли за скрап цени. - Но винаги е по-добре човек да направи един бърз преглед на това какво се предлага реално на пазара. Малко са ...
  Новини На пазара има много куфари с колелца и човек трудно може да прецени кой е най-добрият вариант. Ето защо трябва да имаме умел водач в целия този свят на куфари – текстилни или пък с твърда ...
  Новини Технологиите продължават да се развиват според нуждите на човечеството. Има хора, които нямат връзка и са самотни, но трябва по някакъв начин да задоволят своите интимни потребности. Тогава на помощ ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  За кого ще гласувате на евроизборите?