26 Април 2024 г. Петък

Имате ли досадни колеги? С какво ви дразнят?

2016-04-07 10:18:42
Всички можем да потвърдим, че работното ни място може да бъде достатъчно стресиращо и без да се налага да се справяме с досадни или неприятни колеги. Постоянно мрънкане, клюки, разпространяващи се със светлинна скорост, странни флиртове по ъглите - това са само едно от начините, по които колегите ви могат да ви побъркат.
 
Със сигурност не сте и единствените, които се дразнят от разсейването, до което могат да ви доведат колеги, които не си мърдат пръста и минават между капките, или тези, с които делите едно бюро и се налага да си чертаете разграничтелни линии, за да се знае кой до къде може да си трупа нужни и ненужни вещи.
 
1. Колегата ми не разбира, че доброто обслужване на клиентите е негова работа, а не нещо, за което те трябва да докажат, че са достойни. Тайно се радвам, когато попадне на чепат клиент.
 
2. Колегата ми просто ме влудява. Постоянно бълва глупави коментари и се оплаква колко е тежка работата му. Няма ли да престане най-сетне...
 
3. Обожавам работата си, но най-близката ми колежка постоянно иска да клюкари. Не ми харесва, но явно това е нейният начин за комуникация и за това просто я слушам и си мълча.
 
4. Колегата ми по бюро не спира да ми дърдори за какви ли не глупости по цял ден. Този човек не работи ли? Не ме интересуват глупавите му истории!
 
5. Колежката ми не спира да флиртува с мен. Няколко пъти и казах, че просто не ми харесва, но явно няма да се откаже. Опитвам се да бъда мил, но тя не разбира.
 
6. Колежката ми се държи страшно неуважително. Един път я хванах, че ми е изяла храната и като я питах директно, тя просто отговори "Ами, да" и си продължи с деня, все едно нищо не е станало.
 
7. Колегата ми е толкова мързелив. Обикновено върши само лични неща, но в същото време е любимец на шефовете.
 
8. Колегата ми постоянно ми краде идеите и ги представя пред мениджмънта като негови. Твърде скромна съм да кажа нещо и тихичко се ядосвам.
 
9. Колегата ми ме дразни страшно много, защото постоянно се опитва да ме затапи и се държи адски арогантно.
 
10. Колегата ми е толкова груб, фалшив и лицемерен, че ми става смешно как всички го виждат, освен мениджърът ни. Обществото ни е сбъркано, ако такива хора стоят на ръководни позиции.
 
11. Колежката ми ме дразни много, защото яде супер шумно. Мога да чуя всяко нейно мляскане и дори говори с пълна уста.
 
12. Колегата ми е толкова монотен и няма никакъв характер. Идва ми направо да му изкрещя, но едва ли ще реагира и на това.
 
13. Не мога да подчертая колко е важно колежката ми да завърши една задача, преди да започне други. Животът ми бил много по-лесен и приятен, ако тя се научи най-сетне на това.
 
14. Колегата ми толкова много ме дразни, че го предизвиках да играем на криенка. Плановете ми стигат до това да се скрие, нямам намерение да го търся.
 
15. Колежката ми постоянно слухти, когато си говоря лични неща. След това се опитва да ми казва как да си живея живота и това ме влудява.
 
16. Някои от колегите ми постоянно забравят храна в хладилника, която изгнива и мирише ужасно. А офисът ни е малък!
 
А вашите колеги с какво ви дразнят?
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати