19 Април 2024 г. Петък

Динко от Ямбол: БХК са "пълни отрепки"! Не се чувствам виновен!

2016-03-25 13:29:22
Грам не се чувствам виновен, даже се нахъсвам още повече, заяви придобилият популярност Динко Вълев от Ямбол в коментар на образуваното дело срещу него.

"Голяма излагация. Непоносимо е това, което става – мен да ме обвиняват, че съм задържал някакви потенциални терористи", коментира Вълев.

Динко се определя като човек, който се опитва да направи добро за държавата. "И сега да се случи, пак бих го направил", допълни той.

След случая с мигрантите Динко ходил до границата още два пъти. Там видял отъпкани пътеки, по които според него минават бежанци.

"Местните хора от населените места по границата не могат да спят спокойно – дали ще им късат от градината или ще прескачат за вода, няма значение", смята Динко Вълев.

Попитан какво мисли за заведеното срещу него обвинение от БХК, той обяви обвинителите си за "мишки" и "пълни отрепки", за които "не му пука".

"Аз съм се защитил, а те ме обвиняват", оплака се той пред bTV.

Според Динко границата има нужда от частна охранителна фирма, а хората, които стоят на пост да получават по 3-4 хил. лв на месец. По думите му граничарите ни нямат стимул, защото работят много, а не получават адекватно заплащане.

Динко разказа още, че наскоро видял във Facebook статия от някакъв арабски сайт, в който давали 4000 долара за главата му. Достоверността на написаното все още не е потвърдена.

"Хиляди хора  ме подкрепят, не съм очаквал, очарован съм"
източник: dnes.bg

Последни новини от категория България


Новини
Реч на Джефри Сакс след получването на наградата “Танг” за “Устойчиво развитие”, в Тайван. Според последните данни световните военни разходи възлизат на $2.2 тр ...
Новини
Празнуваме един от най-светлите християнски празници - Бъдни вечер, който се чества семейно от всички християни.Семейството се събира в очакване на раждането на Божия син - Иисус Христо ...
Новини
Днес православната църква почита свети Игнатий Богоносец - един от учениците на св. Йоан Богослов.Св. Игнатий е живял през ІІ век. Той е роден в гр. Антиохия. Въпреки, че името му ...
Новини
На 6 декември източноправославните християни честват Свeти Николай Чудотворец.Първообразът е историческа личност - Никола Мираликийски, роден през 270 година от н.е. в Патара - Ликия, Мала Азия ( ...
Новини
Св. великомъченик Димитрий Солунски Мироточиви бил родом от Солун. Баща му, който бил управител на града, имал в дома си молитвена стая с икона и кандило. След смъртта на родителите си Димитр ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати