17 Април 2024 г. Сряда

Един от биячите "добряк" – лежал в затвора

2016-03-01 09:22:10

Не мога да кажа, че той е бияч. Дори и да е ударил веднъж този човек, за мен не е бияч, настоя Людмила Димитрова, приятелката на единия от задържаните за боя на Околовръстното  - Александър Гечев. Двамата са от 2 години, имат и 8 месечно бебе. 

В деня на побоя Александър се прибрал от Околовръстното, но не казал и не показал, че се е случило нещо, споделя Людмила пред "Нова тв".

"Всичко беше съвсем нормално, като всяка вечер, прибра се, правихме си вечеря, аз се качих горе да приспивам детето. Абсолютно нищо не е споделял с мен. Обяснявам си го, че не е искал да ме тревожи. Не ми се виждаше да е супер притеснен, може и да не съм го забелязала", разказва Людмила.

Александър излязъл без да каже къде отива на приятелката си. По-късно същата вечер той е задържан. Междувременно Людмила пък гледала боя с палка, който вече обикалял социалните мрежи. Дори и не подозирала, че нейният мъж също е бил там.

На следващия ден обаче истина лъсва. Людмила вижда снимката на приятеля си в новините.

"Аз никога не бих се свързала с някакъв селски бияч, както ги изкарват. Много ме е срам от този акт на насилие, защото за мен това е варварство и не мога да го свържа с профила на приятеля ми, защото аз го познавам много добре. Той е изключително добър човек, изключително справедлив", коментира още Людмила.

Тя се запознала с Александър преди две години, когато той се преместил в София заради нея. Имал тъмно минало и затова не го взимали на работа. Тя изкарвала парите в семейството като стюардеса.

"Знам, че е лежал в затвора, но не знам за какво. Знам от неговите думи, че не е бил виновен. Не знам, никога не съм искала да се интересувам от миналото му. Започна да търси работа нагоре-надолу. Просто не можеше да си намери подходящата работа, тъй като има лошо минало и не е толкова квалифициран. Ходеше в сервизи, поправяше коли", казва още Людмила.

И така Александър попада при Ивайло Борисов -Ториното. Людмила знаела, че работи при него като шофьор.

Людмила намира сили да се извини на Васко и Мария, но въпреки всичко не смята, че приятелят ѝ е най-големият грешник.

"Аз го питах дали съжалява, беше тъжен, каза, че съжалява. Каза да не обръщам внимание на нищо. Да му вярвам. Той каза, че не е удрял никой", добавя Людмила. Факт е обаче, че Александър е в ареста.

Мартин Марков и Александър Гечев Снимка: Facebook 

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Крими


Новини
По 5000 евро са предлагани на общински съветници от Созопол, за да гласуват за продажбата на земята край Алепу. Това заяви бившият общински съветник и екс областен управител на ...
Новини
Шефът на Контролния съвет на "Лукойл България" Валентин Златев е призован в прокуратурата като свидетел на 22 юни, съобщи "24 часа".От компанията са заяв ...
Новини
Четирима са задържаните за смъртта на Милен Цветков, коментира пред БНТ журналистът Иво Никодимов.Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ, в кол ...
Новини
Разследващият журналист Слави Ангелов, главен редактор на в. "168 часа", е бил нападнат и пребит тази вечер пред дома си на столичния булевард "Дон ...
Новини
Прокуратурата ще бди да не се извършват престъпления в условията на извънредно положение. Главният прокурор Иван Гешев увери, че ще се съблюдава дали се спазва карантината, ще с ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати