26 Април 2024 г. Петък

Общото между Путин, Ким Чен Ир, Шер и Мик Джагър

2010-09-17 10:23:08

Руският премиер Владимир Путин е включен в списъка на публичните личности, на които според „Вашингтон поуст“ вече им е време да се отдалечат от светкавиците на фотоапаратите  и да се оттеглят на спокойствие в дълбоката провинция.

Като потенциални пенсионери са посочени още Ким Чен Ир, Доналд Тръмп, Шер и Мик Джагър. Пресата вече е уморена от тяхното предизвикателно поведение и от голите им торсове, са убедени американските журналисти. 

„Бившият президент, а сега премиер на Русия обожава да се показва публично. Демонстрира ни мускулите си. Видяхме как играе джудо, лови китове и кара Harley. Може би за бившия сътрудник на КГБ, който някога беше казал, че сталинските репресии бледният пред атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки, вече е време да се оттегли на спокойствие във вилата си“, пише в материала, цитиран от NEWSru.

На севернокорейския лидер Ким Чен Ир пък според изданието съвсем пък отдавна му е време да се пенсионира  и да отиде в старчески дом в Пхенян. Младото поколение вече е готово да го смени. 

Истинският повод за съставянето на този списък с омръзнали знаменитости не са пиар акции на политици и бизнесмени, а появяването на 64-годишната певица Шер в тоалет, прекален и за младо момиче, който тя демонстрира на връчването на наградите на MTV.

В списъка обаче е и младата актриса Линдзи Лоън. „Тя е само на 24, но публикациите в пресата за това как тя кара кола в нетрезво състояние и се лекува от наркомания, се натрупаха и са повече от рецензиите за филмите й“. 

Не е пропусната и Парис Хилтън, която е „знаменита просто с това, че е знаменита“. 

Не са подминати и музикални звезди като Мик Джагър и Боб Дилън. Журналистите съветват Джагър по-често да прекарва времето си, изтегнат на шезлонг сред природата, а не да се прави на върл футболен фен.

„Главният трубадур на 60-те години започна световното си турне на 7 юни 1988 г. и до момента не може да спре. Той вече не може да пее“, пише за Боб Дилън в статията на американското издание. 

„Приветстваме Дилън като един от най-големите музиканти, но му е дошло време да прибере китарата и по-често да се промива гърлото“, добавят авторите на статията.


източник: dnes.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати