29 Март 2024 г. Петък

Ето кои са 9-те най-добри приложения за iPhone

2016-01-23 10:36:03

Смартфоните навлизат все повече в ежедневието на милиони хора по целия свят. Днес определено не може да се каже, че има липса на страхотни мобилни приложения, но при толкова богат избор понякога е трудно да решим кои са най-добрите за нас.

Представяме ви 10-те най-интересни и полезни приложения за iPhone, които заслужават вниманието ви през 2016 година. Списъкът е изготвен от Business Insider.

Google Photos

Това е най-добрата апликация за управление и архивиране на снимките ви в облак. В това отношение тя надминава вграденото от Apple приложение iCloud Photo Library. Получавате безплатно неограничено съхранение с възможности за платени планове, ако съхранявате снимки с ултра висока резолюция.

Приложението разполага с полезна функция за разпознаване на снимки, която ви позволява да търсите неща като кучета, храна или определена планина и да намирате подходящите снимки. Можете да споделяте албуми с други хора и д създавате забавни GIF анимирани изожбражения.

Със скорошно обновление на Google Photos за iPhone се добавят споделени албуми и възможност да сканирате галерията си със снимки и да изтриете тези, които вече се съхраняват в облака.

Foursquare

Приложението е идеално за моментите, в които се опитвате да намерите хубаво място, където да хапнете или пийнете. Благодарение на технологията Pilgrim апликацията знае къде сте и може да ви даде експертни съвети от 50-те милиона потребители, които я използват, в случай че се чудите какво да си поръчате.

VSCO

Ако искате снимките ви да изглеждат по-добре, един от десетките филтри на VSCO би трябвало да свърши работа. Приложението предлага по-разширени възможности за редактиране в сравнение с Instagram, а всеки филтър е предназначен да придаде ефекта на стара филмова камера.

Услугата предлага и безплатно синхронизиране с облак и качване в личен профил във VSCO Grid, което представлява ултра минималистична версия на Instagram, с висока резолюция, по-малък фокус върху социалните мрежи и по-голямо съсредоточаване върху споделянето на красиви изображения.

Dark Sky

Повечето приложения ви дават базисна прогноза. Dark Sky обаче ги надминава с функцията да изпраща известия, които ви предупреждават кога е напът да завали дъжд или сняг на точното местоположение, в което се намирате. Апликацията разполага и с красив, минималистичен дизайн и достъп до метеорологичен радар.

Spark

Ако сте на лов за перфектното приложение за имейли, трябва да дадете шанс на Spark. Приложението е напълно безплатно, много адаптивно и има функции като аларма за четене на съобщения по-късно.

Pocket

Услугата ви дава възможност да запазите всяка уебстраница, на която се натъкнете, и да я прочетете по-късно.

Много приложения се интегрират директно с Pocket, включително вградения браузър Safari, за да ви позволи да запазите статии и видеоклипове. Приложението може и да сваля материали за четене офлайн. То дори може да чете текстове с глас, подобен на дигиталния гласов асистент Siri. Освен това можете да споделяте статии заедно с коментари с други потребители на Pocket.

Услугата разбира какво харесвате и препоръчва още статии, които може да ви се сторят интересни.

Snapchat

Просто казано в момента никоя друга социална мрежа в света не е толкова популярна, колкото Snapchat. По-младото поколение го обожава, но и по-възрастните хора започват да го използват.

Можете да мислите, че Snapchat е само за “sexting” (изпращане на снимки, видео или текст със сексуално съдържание), но всъщност е изцяло различен начин на общуване във всички аспекти от живота – от най-обикновените до вълнуващите моменти.

Sworkit

Това приложение използва комбинация от упражнения по аеробика, за сила, издръжливост и гъвкавост, за да създава режими, които работят за всякакви фитнес цели. Освен това е научно доказано, че Sworkit работи.

Апликацията има лека “Lite” версия, която може да се ползва безплатно, но има реклами, както и “Pro” версия, която струва $3,99 долара, без рекламно съдържание и с допълнителни функции – като възможността да се запазват и създават многобройни персонализирани тренировки.

Citymapper

Навигирането с обществен транспорт в голям град може да е объркващо, но безплатното приложение Citymapper улеснява нещата. Апликацията намира всички налични възможности за предвижване и ви помага да стигнете от точка А до точка Б, без да се изгубите.

Има всякакви видове звънчета и подсвирквания в приложението, включително аларми „слез”, които ви казват, когато наближавате желаната спирка. Освен това Citymapper може да ви покаже оптималното място, което да заемете в метрото, за да стигнете до спирката, която ви трябва, и ви дава опция да планирате пътуването си по-рано.

източник: money.bg

Последни новини от категория Технологии


Новини
През тази нощ, в 3:00 ч. превъртяхме часовниците с един час напред по лятното часово време.Припомняме, че смяната на астрономическото време с лятно беше въведена с цел икономия на р ...
Новини
През последните няколко мандата сякаш свиканахме управляващите да вземат странни решения "в 12 без 5". Спорни законодателни инициативи, ударни назначения в държавната администрация, ск ...
Новини
Радослав КЪРДЖИЕВ, управител на „ИКОН“ ООД: „Обслужваме хора, които работят с много и различна информация“ След успешно реализиран проект от една от водещите фирм ...
Новини
Facebook работи върху сайт за проследяване на руската пропаганда в мрежата, предаде Дойче веле.Новият портал на компанията ще показва дали дадена публикация е свързана с руск ...
Новини
Защо шесто поколение изтребител на Русия може да победи американските изтребители F-22 или F-35 по време на въздушна битка, пише в коментарен материал списание National Interest.Авторът на с ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати