26 Април 2024 г. Петък

Андреа: Боже, създала съм световен хит! С Малина съм в отлични взаимоотношения!

2010-09-17 04:16:19

Чалга певицатаАндреа не могла да повярва, че е успяла да пробие в музикалния бизнес и извън границите на България. Русокосата певачка се радва на значим успех оттатък Калотина покрай хита „I Wanna“, който създаде в дует със световноизвестния реге изпълнител Шаги.

Както и Клюки.бг писа, ямаецът бе у нас преди два месеца, за да снима и втори клип с половинката на Кубрат Пулев.

„С Шаги станахме доста добри приятели покрай направата на двата клипа. Даде ми много съвети за живота и музикалната ми кариера, тъй като е видял много-много повече от мене“, заразказва Андреа в интервю за сайта BLife.bg.

„Боже, наистина имам световен хит“. Дори не съм подозирала и мечтала, че това ще се случи в моя живот, а съм само на 23 години“, изтъкна блондинката.

Според гаджето на Пулев с Малина били близки, а не врагове

Андреа допълни, че малко хора оценявали нейните постижения и заяви, че повечето се вълнували преди всичко от това кой се пекъл на даден плаж, кой как е хванал микрофона (намеквайки за себе си), как е застанал, как е седнал, какво точно му се е видяло.

„Малко ми е тъжно, че хората не се вълнуват от истинските неща, но съм сигурна, че има и такива“, кахъри се певачката.

Тя се опита да излезе от очевидно неловката за нея случка смикрофона, като с помощта на интервюиращата репортерка на BLife.bg прокара тезата, че било номер.

„Има свидетели, че е шега, но нищо. По-лесно е така да се каже, че не съм знаела, че съм обърнала микрофона. Нищо, мен това само ме забавляваше. Никога не съм съжалявала. Явно човек винаги иска да търси най-скандалното и да покаже друг в най-лошата му светлина, за да се почувства добре“, зафилософства Андреа.

Фолк дивата каза и няколко думи по прословутия скандал с Малина, за който ние и редица издания писахме.

„Много преди турнето прецених, че искам да сформирам собствен балет и отказах да танцувам с този на „Джуниър“. Това няма нищо общо с Малина. С нея сме в отлични взаимоотношения, като дори бих казала, че бе една от малкото, с които бях толкова близка по време на турнето. Постоянно си говорихме, бяхме заедно, забавлявахме се. Излишно се правят клюки. А за снимката във „Фейсбук“ – дори нямам представа за коя става въпрос“, разясни перхидролката.

Накрая Андреа завърши интервюто си с традиционните наизустени клишета, че ще продължи да работи усърдно, защото правила песни само заради феновете й.

източник: kliuki.bg

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати