19 Март 2024 г. Вторник

Люси и Снежана Макавеева не отричат връзката си, но мълчат

2015-12-03 06:33:37

Люси Дяковска има ново гадже и това е младата актриса Снежана Макавеева, гръмна сп. "Story". Двете обаче категорично отказват да коментират връзката си.

Певицата и новата й любов адски си подхождат – артистични, луди глави, бунтарки срещу сивотата и клишетата в живота, които не се съобразяват с общественото мнение, любителки на екстремните преживявания, на животните и влюбени в живота.

Репортер на изданието е засякло Люси и Снежана на столична улица, като според действията - разтоварване на багаж от джип и нежни докосвания, говорели за завръщане от съвемстна кратка почивка. Действието се развило преди концертите на живо в X Factor в четвъртък преди повече от седмица.

Люси преди време открито призна, че изобщо не си ляга с мъже, докато за Снежана е известно, че е бисексуална, макар тя самата никога да не го е заявявала в прав текст. Може би най-голямото доказателство, че певицата и актрисата са сексуални партньорки, е факта, че и и двете потърсени от "Story" отказаха коментар по въпроса. Но и не отричат.

След края на разрушителната връзка с Камелия през 2014 г., която я предаде, хвърляйки се в обятията на дъщерята на Йорданка Христова, Люси не е афиширала своя връзка. Дяковска имаше сериозни намерения към бившата сервитьорка, заради която заряза кариерата си в Германия и се установи в София. Купи апартамент на името на любимата си, в който двете свиха гнездо и по нейно желание взе кафене, което двете да въртят. Но всичко се преобърна.

Миналата година се чу, че в Германия, където Дяковска се върна, се радва на нова любов. В началото на тази пък се заговори, че е засичана на няколко пъти в България с неизвестна стройна дама. Ексвокалистката на световноизвестната група No Angels видимо е решила засега да лекува сърцето си с мимолетни авантюри. Към тях най-вероятно спада и сегашната й връзка със Снежана.

Защото това, което Люси наистина силно желае в сърцето си, надали Макавеева може да й даде. И то е да има дете. 39-годишната звезда наскоро сподели: "В последната година все по-често ми повдигат този въпрос. Има още няколко неща около моята кариера, които искам да постигна и мисля, че е дошъл моментът да стана майка". Но Снежана е още твърде млада за подобна стъпка – едва на 24. Освен това, откакто изгря звездата й в "Под прикритие", стана ясно, че изкусителната лолитка не е по дългите, сериозни отношения. 

Звездата на Снежана Макавеева пък заблестя особено след участието й в сериала "Под прикритие", а в артистичните среди й приписаха връзка с колегата й Бойко Кръстанов. Снежана обаче през смях е коментирала, че като си пийнат, само се целуват, защото са много добри приятели.

"В живота се бунтувам срещу еднообразието, срещу сивотата и еднаквостта – казва Макавеева. - Ако си различен, те заклеймяват. Сочат те с пръст и казват: "Това трябва да се направи по този начин!" Но аз никога не съжалявам за нещо, което съм направила. Правила съм и хубави, и лоши неща. Харесвам Марк Твен, който казва, че ще съжаляваме много повече за нещата, които не сме направили, отколкото за тези, които сме. И че трябва да гоним мечтите си. Аз моите всичките ще си ги осъществя".

Момичето с много сини очи има един страх – да не порасне. И нарича себе си сървайвър. Кара сърф, ски, скачала е с бънджи, с парашут и обожава екстремните влакчета по лунапарковете. А за мъжките й занимания от малка имат "вина" тримата й братя, с които Макавеева отраснала, и  които по нейни думи я отгледали и опазили.

Люси имаше сериозни намерения с Камелия, но връзката им се разпадна. Снимка: Булфото, архив 

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати