16 Април 2024 г. Вторник

Светлана Василева: Искам да пробвам Ивелин Попов в леглото

2010-12-31 15:09:52

Мартин Камбуров се е похвалил на негов съотборник, как си я е "поръчал" и даже си е платил за Светла

Светлана Василева стана момиче на Плейбой за 2009 г. и това не е случайно.Тя е разкрепостена, откровена и дори скандална. Пред Blife.bg тя сподели, че много харесва Ивелин Попов като човек и ако е достатъчно добър в леглото, може  да се получи нещо между тях. И макар да твърди, че футболистите стават само за секс, тя май сериозно е хвърлила око на Попето. 

Намерението й е, ако има възможност да провери дали ще си паснат в леглото. Остава да проследим дали той ще успее да спечели срцето на младата прелъстителка.

Мис Плейбой 2009 има слабост към футболисти. Тя призна, че е спала с Дарко Тасевски, но всичко е останало само като афера. Категорична е, че футболистът на Левски е много готин, но само преди да го опознаеш.

Сериозно е разочарована и от Мартин Камбуров. Той се е похвалил на негов съотборник, как си я е "поръчал" и даже си е платил за нея, сподели Светла.

Така футболистите започнали да я притесняват. И друг известен футболист също е изявил мераците си към нашето момиче. Кой ли е той?

Името на набожния иначе Благо Георгиев отново се споменава в мътна история с хубава жена. Много хора са казвали на нежната ни стража, че Благо се е хвалел как е спал с нея, докато е играел в Славия. Светлана не иска да влиза в конфликт и да повтаря историята на Русата Златка и Божинов. И всичко това са може би просто ... мъжки приказки.



Светлана би правила секс за пари ... само в случай, че богат красив и млад момък й предложи 1 млн. С нея е изключетелно лесно да се говори, особено за секс. Тя обича да говори за секс, а и да го прави.

Преди време видяхме нашата изкусителката да се целува с Киро Скалата. Оказа се, че не са били гаджета, но са имали нещо общо. Той много й е помогнал и я е  окуражил да участва в конкурса Мис Плеймейт. Това, че са правили секс обаче не прави нещата лични. 

Как Светла оценява секса, който е правила с  Киро Скалата, колко гаджета има и с кого Sex na Ex.

Отскоро тя разгорещява страстите в предаването „Нежна стража". По време на снимките мъжете наоколо оставаха без дъх.

източник: bsport.bg

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати