28 Март 2024 г. Четвъртък

Биляна Йотовска разкрива детайли за професионалния и личния си живот

2015-05-04 09:18:03
Биляна Йотовска е добре познато лице, известно в родния шоубизнес от много години. Виждали сме красавицата в много различни амплоата – модел, танцьорка, спортистка.

Биляна кипи от енергия, не спира да се развива в различни области, следва неуморно начинанията си и като всеки истински спортист - се бори до последно за успеха.

В специално интервю за Тialoto.bg, чаровната брюнетка открехва завесите на професионалния и личния си свят. Потопете се и вие в него:

Известна си с перфектната си форма и множеството победи в различни състезания – на какво дължиш тези успехи?

Единствено на постоянството си във всичко, което правя! Аз съм зодия Козирог - поставя ли си цел, не мирясвам, докато не я постигна! В момента се готвя за няколко силни състезания в Европа в моята категория Бикини Фитнес... Първото е Европейското в средата на месец май!

Какви компромиси правиш, за да изгледаш по този страхотен начин?

За мен тренировките и здравословното хранене са удоволствие и начин на живот. Компромисът е може би в по-малкото свободно време, което ми остава!

Наскоро издаде книга, имаш и DVD. Разкажи ни повече за тях?

DVD-то издадох преди година и смело мога да кажа, че повече от 1000 човека "тренират с мен", притежавайки моето ДВД! Снимките за него продължиха 12 часа, а монтажът - 2 месеца, но крайният продукт е на ниво и всичко си заслужаваше. Доволна съм! Книгата излезе по Коледа, цялото лято миналата година готвих и снимах! Ха ха! Всички рецепти са авторски, лично сготвени и заснети от мен, дизайнът на книгата също е мой! Много се гордея с нея, защото я направих с огромно желание и много любов! Първият тираж от 1000 броя свърши за 5 дни, което е рекорд! Вече на пазара е третият тираж, който също е на привършване ... Книгата много се харесва и смятам, че е полезна.

Как би мотивирала хората да спортуват повече и да се хранят здравословно?

Някак успявам - дали с примера, който давам или с визията, която съм постигнала... Истината е, че здравословното хранене и яките тренировки са единственият начин да сме здрави! По-добра мотивация от това има ли?

Хубаво тяло или хубаво лице?

И двете... задължително.

Спортът или танците?

И тук отговорът е същият - и двете!

Какви са приоритетите ти?

Семейството е на първо място, после кариерата...

В какво се чувстваш по-уверена – в ролята на майка или на съпруга?

Двете вървят ръка за ръка, не ги деля... Съпруга съм от 10 години, майка от 5 - щастлива съм!

Как виждаш себе си след 10 години?

Щастлива и може би с още едно детенце...

А какво би казала на по-младото си Аз отпреди 10 години?

Да извърви пътя, който е минала, защото той е правилният! Не съжалявам за нищо, което съм направила.

Коя е суперсилата, която би искала да имаш?

Да съм невидима, когато пожелая?

Какво се крие зад медийния образ на Биляна Йотовска. Кои са нещата, които остават скрити за широката аудитория?

Ами.. хм, не знам... хората, които са около мен ме познават, те са ми важни! Аз съм човек, на когото може да се разчита на 100%.

Какъв съвет би дала на нашите читателки – как най-добре трябва да се грижат за себе си?

За да са здрави трябва да спортуват повече и да се стремят да се хранят здравословно и разбира се, да са заобиколени от истински приятели и хора, които ги оценяват!
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати