20 Април 2024 г. Събота

Водещият на "Мис Русия" преби манекенката Анна Калучи

2015-04-22 09:29:53

Водещият на "Мис Русия" Александър Белов и манекенката Анна Калучи станаха герои в реален екшън. Бившата участничка в шоуто „Искам във ВИА Гра" обвини своето гадже и продуцент, че я е пребил.

Момичето подкрепи с доказателствата, причиненото й в страницата си в социалната мрежа Инстаграм. Анна дори е подала жалба в полицията, а шоуменът подготвя жалба за клевета срещу манекенката.

24-годишната манекенка е написала, че има две счупени ребра и влошено зрение вследствие на побоя. Тя твърди, че е била пребита преди няколко дни. Тогава състоянието й е било толкова тежко, че е изгубила съзнание.

Но въпреки това успяла да се обади на своя приятелка и тя я завела в института за спешна помощ "Склифасофски", пише блиц.

"Това е последното съобщение, което пиша за Александър Белов. Изпитвам адски болки, но болката от твоите думи и от това, че те нямаше там със сигурност няма да ги преживея.

Сега съм абсолютно сигурна, че постъпих правилно, като подадох жалба. В "Склифасофски"А къде е Саша?".

Но приятелката ми, която ме взе, фактически в безсъзнание, ми каза, че „Саша не е тук". Дори не си спомнях, че съм й се обадила и съм я помолила да дойде. Ето в какво състояние съм била" - пише потърпевшата.

През цялото това време гаджето на Анна Калучи и бивш участник в "X фактор" Александър Белов е работил и споделял снимки с приятелите си - звезди от шоубизнеса в социалните мрежи.

Наскоро шоуменът пусна кратко съобщение, в което обеща да опровергае обвиненията на Анна. По-късно той сподели, че искал да се раздели с манекенката и според него тази реакция е опит от нейна страна да избегне разрива им.

Освен това Белов е убеден, че Анна не случайно е публикувала снимките точно, когато е водил шоуто "Мис Русия". Адвокатът му добави, че още докато са били заедно, Анна го е изднудвала за пари.

Връзката между Александър Белов и Анна Калучи започва през есента на 2014 г. и, ако се съди по снимките, двамата дори са започнали да си грижат за дъщерята на манекенката София.

Анна става популярна с откровените си фотосесии и дори получава званието "Мис Максим". Тя участва в шоуто "Искам във ВИА Гра", но не стига до финала и започва солова кариера.

източник: Lifestyle.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати