18 Април 2024 г. Четвъртък

Кои професии изневеряват най-много?

2015-04-10 09:27:54

Какво е за вас изневярата? За някои хора тя е въпрос на време, обстоятелства и възможност. Други вярват, че изневярата се отнася главно за конкретни типове личности и вероятността дали ще изневерят тези личности би могла да се предскаже чрез изчисляване на някои прости фактори.

Успелите, високообразованите хора са по-податливи на измами в любовта. Вижте хората от кои професии по-често биха изневерили на половинката си.

Предприемачи и финансисти

 Две професионални насочености, които са свързани с поемането непрекъснато на много и големи рискове. Работещите в тези сфери са свикнали да се справят със ситуации на напрежение, но винаги са устремени към крайния успех.

 За съжаление голяма част от тях поемат рискове и в личния си живот, като изневеряват на половинките си. Да попаднеш в любовна афера си е абсолютно поемане на риск. Също така финансистите и предприемачите имат често възможността да пътуват, а всички знаем че бизнес пътуванията могат да се окажат много по-вълнуващи в даден момент.

Пилоти и стюардеси

Две професии, които са постоянно на път, далеч от половинките си и са изложени на голямо напрежение и стрес. Неадекватното взаимодействие с партньора и динамиката на работата често са предпоставка за изневяра най-вече с хора от близкия кръг, като колегите.

IT специалисти

Онлайн изневярата все повече нараства. Работещите в сферата на социалните медии и IT технологиите определено са най-податливи на капаните на онлайн флиртовете. Дългите часове работа, понякога и късно вечер, психическото натоварване, променливият график, малкото време прекарано с половинката са предпоставки за изневяра.

Адвокати

Адвокатската професия изисква набор от умения и качества, като майсторство в манипулирането на истината. Освен това в повечето случаи адвокатите са много добре заплатени. Доброто социално положение дава една преднина и самочувствие на тези, които се занимават с тази професия.

Те знаят, че са независими, успели и това често е предпоставка да искат да се докажат пред повече от един партньор. Работещите в тази сфера често са определяни като алфа личности, за които е характерно непостоянството в любовта.

Бармани и работещите в хотелите

Рядко ще срещнете барман с дългогодишна връзка, който да е верен на половинката си. Парти, музика, коктейли и голям поток от различни хора, а изкушенията дебнат от всички страни. Лесно е да се оставиш на желанията си и да изневериш на половинката си.

Не по-различно е за тези, които работят като обслужващ персонал в хотелите. Красивите курорти, това че са далеч от любимия човек, срещата с нови, непознати и интересни хора ги кара да забравят за стойността на любовта и понякога се отдават на първичните си желания.

източник: az-jenata.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати