26 Април 2024 г. Петък

Батков: Връщам Левски на народа!

2015-02-18 08:56:48

Собственикът на Левски - Тодор Батков гостува в студиото на БНТ.

Преди два дни босът на "сините" обяви, че е готов да раздава от акциите си на евентуални благодетели на клуба.

Чрез официалния сайт на отбора адвокатът призова по-заможните привърженици на Левски да дарят сума според възможностите и желанията си, срещу което ще получат дял от клуба.

"Моят апел е към всеки, който може да отдели в този тежък момент каквато и да е сума, да я дари в касата н клуба, срещу което ще получи от мен безвъзмездно съответния пакет акции", сподели Батков пред "синия" сайт.

"На Левски са нужни няколко милиона. Те трябва да бъдат разплатени до 20.03, за да получим лиценз.

400 000 е заплатата на първия отбор, също толкова имаме задължения към други клубове - Локо (Пд), Берое, Адо Ден Хааг, Ботев (Пд), а и към освободени футболисти и треньори.

Месечно разходите ни са сведени до санитарния минимум - 650 000 лв.

Школата ни е топ приоритет. За друго може да нямаме пари, но за това винаги ще имаме. Децата са нашата най-сериозна отговорност.

Не е лесно.

Кампанията с акциите е мое убеждение. Искам да върна Левски на левскарите, на народа. Искам това да стартира от понеделник.

В ЦСКА резултат от действията с акциите нямаше, защото тяхната кампания бе набиране на капитал, а при нас не става дума за публично предлагане.

Акциите ги притежавам аз и ги давам срещу определени суми. Идвате на "Герена"Дарявам 1 000 лв. за Стоев, Боримиров или пък за топки". След това се получават безвъзмездно акции.

Една акция не може да е под 100  лева. Не е сериозно това да се предполага. Готов съм целия капитал, който притежавам, да се разделя с него.

Не, не бягам от отговорност. Нека сме реалисти - дупките ни са големи и аз трябва да ги запълня."

Очаквайте подробности!

източник: topsport.ibox.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати