29 Март 2024 г. Петък

Поли Паскова и лечителят Косьо Любенов спасяват България на 21 март

2015-02-02 12:10:45

Силата на Космическата енергия ще бъде привлечена да опази България навръх първия пролетен ден - 21 март, в зала Арена Армеец в София. Грандиозното събитие е под наслов "Чрез Любовта да възродим Духа си и да съхраним България", а организатор е фондация "Вадимелис" и приятели, сред които и певицата Поли Паскова, заедно с дуетния й партньор Христо Косашки, ансамбъл "Чинари", трио "Латида" и други. 


"България е свещена, а ние сме благословен народ. За един по- добър живот и  светло бъдеще, трябва да знаем, че силата е в самите нас .В деня на пролетното равноденствие, когато  потокът на жизнена сила е най-голяма, нека се обединим и да помогнем за спасението на нашата красива планета Земя", разказват за идеята си организаторите.

Датата 21 март е важна за Земята, природата и България вчастност, защото в деня на пролетното равноденствие, когато енергията е най-силна и връзката между Космоса и Земята е в синхрон, хармония и вибрациите са умножени многократно. 2015 г. е астрологично построена за възход на България и всички българи, затова събирайки се в Арена Армеец,  чрез формата на залата и силата на хилядите единомишленици, заедно можем да си помогнем всеки на себе си и всички заедно, активирайки колективната енергия. 

В  практики за здраве и активиране на вътрешната сила на българина, ни водят Дончо Кръстев и лечителят Косьо Любенов ,който помага на много българи да върнат здравето и хармонията в живота си.

Неговата лична история рязко сменя посоката си преди 10 г. във Франция. "Заспах на волана от умора и се събудих след 48 часова кома в болницата с много тежки поражения и така да се каже - живея втори живот", разказва той. След инцидента Косьо открива метода за лечение с Универсална Космическа Енергия. По думите му тя е Универсална, защото идва от Космоса, от Земята и от всичко, което ни заобикаля. След 15 години зад граница Косьо твърди, че българите всъщност са късметлии, тъй като живеят на едно от 7-те места на планетата с най-силна енергия. Затова съветва хората да търсят промяната в себе си, не в другите.


Любенов прилага самолечение и лечение с Универсална Космическа Енергия по Метода на Ханиел. "Универсалната Космическа енергия на Светлината (нашата собствена жизнена енергия) е част от Универсалната Космическа Енергия, която облива и прониква от Космоса, Земята и всичко, което ни заобикаля", допълва той.


В края на програмата близо едночасов концерт на Поли Паскова, Христо Косашки и ансамбъл „Чинари„ Няма какво да чакаме вече, трябва да действаме, защото силата и възможностите са в нас –самите българи. Нека си подадем ръце, за да опазим безценния си фолклор, който е основна градивна сила в нашето нематериално наследство и енергиен стълб на България!"


Програмата на 21 март ще е през целия ден - от 10 до 21 ч. Ще има също  Здравословен Базар,  в който ще участват български и чуждестранни фирми,  насочени към здравословен начин на живот, традиционни и алтернативни методи на лечение.
Входът в залата ще бъде символичен от 2-3 лв.

източник: vipcompr.com

Последни новини от категория България


Новини
Реч на Джефри Сакс след получването на наградата “Танг” за “Устойчиво развитие”, в Тайван. Според последните данни световните военни разходи възлизат на $2.2 тр ...
Новини
Празнуваме един от най-светлите християнски празници - Бъдни вечер, който се чества семейно от всички християни.Семейството се събира в очакване на раждането на Божия син - Иисус Христо ...
Новини
Днес православната църква почита свети Игнатий Богоносец - един от учениците на св. Йоан Богослов.Св. Игнатий е живял през ІІ век. Той е роден в гр. Антиохия. Въпреки, че името му ...
Новини
На 6 декември източноправославните християни честват Свeти Николай Чудотворец.Първообразът е историческа личност - Никола Мираликийски, роден през 270 година от н.е. в Патара - Ликия, Мала Азия ( ...
Новини
Св. великомъченик Димитрий Солунски Мироточиви бил родом от Солун. Баща му, който бил управител на града, имал в дома си молитвена стая с икона и кандило. След смъртта на родителите си Димитр ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати