25 Април 2024 г. Четвъртък

Заради скандали съседи гонят депутат Баракова от депутатското жилище

2014-12-16 12:07:06

  
Валентина Константинова, която има две малки деца, първо потърси помощ от хора с подобни проблеми  в социалната мрежа Facebook, а пред Нова телевизия разказа, че тормозът от шумния апартамент на Баракова е денонощен. 

Валентина и останалите съседи са виждали, че в депутатския апартамент влиза не само майка й, но и непознат за тях мъж. 

„Обидни думи се чуват непрекъснато. Майка й крещи какви ли не мръсни неща по Баракова. От страна на мъжа има жестоки изказвания, блъскане, шум, който води до изводи за побой“, обясни  Константинова.
 
Че от дома на Баракова се чуват денонощни скандали, потвърдиха и другите съседи. 

Всички са се подписали под искане до парламента народната представителка да напусне ведомственото жилище.

„Чуват се писъци, крясъци“, разказа друга съседка. Млада майка също се оплака от непрекъснати скандали в дома на Ана Баракова. 

Тя обаче отрече всичко, казано от съседите й. 

Според нея явно това е поредната атака срещу нея заради отказа й да се откаже от мястото в парламента дори и след натиска от ръководството на ББЦ. Депутатката дори допусна, че тепърва предстоят още нападки. 
 
Баракова пък, от своя страна, се оплака, че децата на съседите непрекъснато вдигат шум. Тя призна, че майка й често отсяда при нея, но при тях не живее мъж.

От апартамента обаче излезе мъж, заплаши екипа на Нова телевизия и настоя да не бъде сниман. За него депутатът Баракова разказа, че е неин познат.

Валентина Константинова пък обясни, че той е опитал да разговаря с нея. Представил се е за човек от Народното събрание и е поискал да се разберат без много шум. 

В крайна сметка Ана Баракова сподели, че ще й трябва малко време да помисли какво да прави, но може би ще напусне ведомственото жилище и ще си потърси квартира.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати