29 Март 2024 г. Петък

Вики от "Мастило" спала с 200 мъже!

2014-10-24 19:52:16

Виктория Терзийска от група ,,Мастило" може да се похвали със солиден сексуален опит.

Изпълнителката е преспала с близо 200 мъже, твърдят клюките и запознати с любовния й живот, пише „Всеки ден".

Голяма част от гаджетата й са известни в медийното пространство левенти. Първият сред тях е певецът Влади Ампов - Графа. Тя се залюбва с него, когато е 18-годишна и току-що e завършила училище. Именно Графа отнема девствеността на крехката тогава девойка.

6 месеца след началото на романса Влади сложил край на отношенията им. Той й обяснил, че е по-добре да си останат само приятели, вместо да развалят отношенията си с караници и скандали.

След него палавата вокалистка на „Мастило" се ориентирала към китариста на бандата Десо. Двамата имали близо едногодишна връзка малко след създаването на групата. Те дълги години криеха факта, че са имали интимни отношения, но преди време брюнетката призна, че двамата са били двойка в живота.

„Да, вярно е, че навремето имахме връзка, но просто преценихме, че не сме един за друг и се разделихме", заяви Вики. Днес Десо е щастливо женен за наследницата на тв водещия Иво Танев - Албена, и двамата имат дъщеря на име Алина.

През 2003 г. Терзийска вкарва в леглото си водещия на „Стани богат" Ники Кънчев и двамата изкарват близо 2-годишна връзка, както преди време разкри „Всеки ден". По това време Ники е сгоден за настоящата си приятелка Даниела, която е майка на детето му. Това обаче не му пречи да се облажи с кръшната изпълнителка.

След Кънчев изпълнителката с „кафевите очи" се хвърля в прегръдките на политика Емил Кошлуков. С него чаровната брюнетка изкарва малко повече от година, като гледа по всякакъв начин да се възползва от връзките на бившия депутат от 39-ото Народно събрание.

„Виктория винаги е била готова на всичко, за да пробие на музикалната сцена", разкриват нейни познати. Следващият в дългия списък на вокалистката на ,,Мастило" отново носи името Емил и се занимава с бизнес с кетъринг.

През лятото на 2013 г. Терзийска е в обятията на нов мъж. Този път тя забива манекена и барман Генадий Наков, но двамата изкарват заедно едва няколко месеца. Междувременно певицата се ориентира към по-голяма „риба" - ценителя на фолк диви Коко Динев. Въпреки че по това време Коко е с Емилия, той изкарва кратка афера с колежката й от поп жанра.

Брюнетката посреща 2014г. в обятията на друг бизнесмен - Веселин Янков, собственик на нашумяла верига сладкарници, но и с него не се задържа за дълго. Последен в почти безкрайния й списък е актьорът Явор Бахаров, с когото и в момента мачкат чаршафите, въпреки че той е близо 10 години по-малък от 35-годишната певица.

„Мацката хич не си поплюва. Има типично мъжко поведение - кара поред с партньорите", дивят се в музикалните среди.

източник: hotnews.bg

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати