Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Понеделник
Юли 6
Начало arrow София arrow Къде няма да има вода в София днес

Къде няма да има вода в София днес

  Print E-mail
2014-09-08 08:52:08
източник: dnes.bg

Снимка: архив, Булфото


„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на уличен водопровод на ул. „Янко Велинов” с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на : ул. „Кайгана”, ул. „Св. Св. Кирил и Методий”, ул. „Янко Панайотов”, ул. „Съединение”, ул. „Извор”, ул. „Янко Велинов”, ул. „Калина”, ул. „Шишивар”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Соводафийска ” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий” до 201 СОУ.


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Искър” кв. „Ботунец” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Зорница”, ул. „Искър”, ул. „Шопска”, ул. „Извор” по ул. „Мусала” от ул. „Искър” до ул. „Зорница”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър” ъгъла с ул. „Шопска”. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. „Цар Симеон” гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Цар Симеон” от ул. „Тинтява” до ул. „Славейче”, ул. „Славейче”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон” ъгъла с ул. „Свобода”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Балканска” с. Клисура район „Банкя” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Клисура.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада в с. Клисура.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория София
  Новини От МВР не отчитат засилено движение по пропускателните пунктове в неделния ден, който е първия ден на Възкресение Христово, информира БНР. Мнозина столичани напуснаха София преди празниците.Не е ...
  Новини 172 снегорина са на терен в София, съобщава БНР.Те обработват улици и булеварди, по които се движи градският транспорт, както и основни улици в кварталите, стръмни участъци и общински ...
  Новини За три дни заразените с коронавирус в света са скочили до над 300 000. У нас за миналото денонощие има общо 29 нови случая. Това обяви шефът на оперативния щаб генерал Венцислав Мутафчийски.171 ...
  Новини Специализирана акция се провежда в столичния квартал "Факултета". Тя е започнала около 19.30 часа, съобщи "Нова телевизия".Операцията е насочена срещу ...
  Новини Столичната лекарска колегия на БЛС изрази недоволството си, че до този момент мерките срещу коронавирус в София не се спазват.Това заявяват те в отворено писмо до президента Румен Радев, ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?