Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Петък
Март 5
Начало arrow София arrow Къде няма да има вода в София днес

Къде няма да има вода в София днес

  Print E-mail
2014-09-08 08:52:08
източник: dnes.bg

Снимка: архив, Булфото


„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на уличен водопровод на ул. „Янко Велинов” с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на : ул. „Кайгана”, ул. „Св. Св. Кирил и Методий”, ул. „Янко Панайотов”, ул. „Съединение”, ул. „Извор”, ул. „Янко Велинов”, ул. „Калина”, ул. „Шишивар”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Соводафийска ” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий” до 201 СОУ.


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Искър” кв. „Ботунец” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Зорница”, ул. „Искър”, ул. „Шопска”, ул. „Извор” по ул. „Мусала” от ул. „Искър” до ул. „Зорница”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър” ъгъла с ул. „Шопска”. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. „Цар Симеон” гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Цар Симеон” от ул. „Тинтява” до ул. „Славейче”, ул. „Славейче”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон” ъгъла с ул. „Свобода”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Балканска” с. Клисура район „Банкя” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Клисура.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада в с. Клисура.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория София
  Новини Третият лъч на метрото се очаква да тръгне на 26 август, разкри столичният кмет Йорданка Фандъкова пред журналисти, след като инспектира столичната 51 детска градина "Щурче".В момента ...
  Новини От МВР не отчитат засилено движение по пропускателните пунктове в неделния ден, който е първия ден на Възкресение Христово, информира БНР. Мнозина столичани напуснаха София преди празниците.Не е ...
  Новини 172 снегорина са на терен в София, съобщава БНР.Те обработват улици и булеварди, по които се движи градският транспорт, както и основни улици в кварталите, стръмни участъци и общински ...
  Новини За три дни заразените с коронавирус в света са скочили до над 300 000. У нас за миналото денонощие има общо 29 нови случая. Това обяви шефът на оперативния щаб генерал Венцислав Мутафчийски.171 ...
  Новини Специализирана акция се провежда в столичния квартал "Факултета". Тя е започнала около 19.30 часа, съобщи "Нова телевизия".Операцията е насочена срещу ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?