29 Март 2024 г. Петък

Къде в София няма да има вода в четвъртък

2014-08-19 16:59:10

Снимка: Софийска вода


На 21 август 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Рожен” в кв. „Илиянци” , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Далия“, ул. „Кирил Благоев“, бул. „Рожен“, ул. „Братия“, бул. „Рожен“, от ул. „Жасмин“ до ул. „Петър Панайотов“, ул. „Братия“ от ул. „Далия“ до ул. „Комета“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Рожен“, ъгъла с ул. „Братия“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софийско поле” в жк „Дървеница“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Софийско поле“ от ул. „Белимел“ до ул. „Проф. Стоян Киркович“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Софийско поле“, пред бл. 43.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Чемшир” в кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Академик Петър Динеков“ от ул. „Стойко Стойков“ до к-с „Мирамонте“, ул. „Веселие“, ул. Без име от ул. „Петър Динеков“ до ул. „Бяла мура“, к-с „Мирамонте“, к-с „Ботаника“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Академик Петър Динеков“ 17.

Във връзка с пресвързване на сдрадни водопроводни отклонения за бл. 382 и бл. 383 в жк „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Майор Георги Векилски“, ул. „Димитър Петков“, бул. „Сливница“, ул. „Габрово“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга при ул. „Пловдив“, бл. 383.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Камен Андреев” в жк „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Гюешево“, ул. „Земляне“, бул. „Инж. Иван Иванов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 18.

Във връзка с подмяна на сдрадно водопроводно отклонение на ул. „Блазна” в с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Пешев“, ул. „Васил Левски“, ул. „Караджин“ и ул. „Полувраг“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“, ъгъла с ул. „Полувраг“.

Във връзка с реконструкция на водопровод на ул. „Шумако” в кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Шумако“, ул. 80, ул. 82, ул. 79.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шумако“, ъгъла с ул. 80.

Във връзка с подмяна на сдрадно водопроводно отклонение на ул. 16, в кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 16, от ул. 19 до ул. „Жасмин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 19, ъгъла с ул. 16.

Във връзка с отстраняване на авария на водопровод на ул. 3-ти март, в кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Филиповци“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

Във връзка с подмяна на сдрадно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“, в гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хан Аспарух“, ул. „Стефан Стамболов“ №162 завод за минерална вода.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Стамболов“ №162.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

 

източник: dnes.bg

Последни новини от категория София


Новини
Третият лъч на метрото се очаква да тръгне на 26 август, разкри столичният кмет Йорданка Фандъкова пред журналисти, след като инспектира столичната 51 детска градина "Щурче".В м ...
Новини
От МВР не отчитат засилено движение по пропускателните пунктове в неделния ден, който е първия ден на Възкресение Христово, информира БНР. Мнозина столичани напуснаха София преди празни ...
Новини
172 снегорина са на терен в София, съобщава БНР.Те обработват улици и булеварди, по които се движи градският транспорт, както и основни улици в кварталите, стръмни участъци и общински пътища.За ...
Новини
За три дни заразените с коронавирус в света са скочили до над 300 000. У нас за миналото денонощие има общо 29 нови случая. Това обяви шефът на оперативния щаб генерал Венцислав Мутафчийски.171 стана ...
Новини
Специализирана акция се провежда в столичния квартал "Факултета". Тя е започнала около 19.30 часа, съобщи "Нова телевизия".Операцията е насочена срещу разпространен ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати