29 Март 2024 г. Петък

Галена: С Преслава ще измислим нещо различно

2010-09-07 09:06:55
За пореден път се поровохме в интимния свят на Галена благодарение на въпросите, които ни изпращате на адрес: galena@blife.bg. Продължавайте да питате, защото ние няма да се посвеним да й зададем всеки един ваш въпрос!

Едис Нажат: Здравей, Галена! Аз съм твоят фен Едис и искам да те попитам на последния концерт в Благоевград, когато балетът си направи шега с теб и спряха музиката, но ти продължи да пееш - тогава притесни ли се? Ако е така, нямаш основание за притеснение, защото показа, че пееш на живо и имаш уникален глас, а и също така знам как изморяват танците и почти невъзможно е да пееш, докато танцуваш. А ти го правиш, поздраввения! Точно темпераментът ти на сцената ме спечели, обичам те искрено твой Едис !!!!!!!!

- Честно казано, това не беше шега на балета, а на Ленко Драганов, защото от него зависи музиката. Той си направи две шеги с мен - първо ми спря музиката, а после ми пусна и "Утешителна награда". Балетът си направиха друга шега - те щяха да изтърват стола, завъртяха ме и щеше да има малък инцидент, но ми се размина.

Мария Стефанова - 1. Ще участваш ли в женското трио?

- Е, то тука веднага ни разобличиха с тея тройки! Айде да кажа, че и аз ще участвам!

2. В интернет се появи информация, че с Преслава сте записали дует, но тя я опроверга. Аз обаче мисля, че с нея сериозно трябва да се замислите по този въпрос, защото в момента сте най-актуалните певици и ако изкарате заедно песен, ще стане истински фурор и естествено огромен хит. Не казвам веднага, но след известно време би било направо супер! Какво мислиш по въпроса и ще направите ли нещо сериозно?

- Често сме си подхвърляли с Преслава тази идея, наистина не на сериозно, но определено ще е нещо интерсно. В момента тя има хит с Елена "Пия за тебе", нашата песен с Андреа се върти доста добре. Мисля,че това трябва да отшуми и след това с нея да направим нещо и да е много различно!

Ивон Димитрова: Истина ли е, че онази черна блузка на тънки конци е плетена от баба ти на една кука и че си й дала 200лв в замяна, както се писа по сайтовете и локумени вафли?

- Локумени вафли, ми ние имаме само вафли "Боровец", какви са тея локумени вафли. Баба ми попринцип много ми е плела като дете и може да ми наплете много по-хубави неща от тези, които се продават по ммагазините. Няма такова нещо, да сещам се за коя блуза става въпрос - не е плетено, рязано налазер е. А тия 200лв - бих й дала много повече.

Мария Иванова: Много те харесвам като певица и знам, че голяма част от нещата, които се пишат по вестници и други места са измислици. Но все пак ще потвърдиш ли, че наистина са ти взели книжката за превишена скорост? Благодаря ти за хубавите песни и ти пожелавам много успехи на теб и на екипа на Blife, защото те са супер!!!
- Постоянно съм по пътищата и нормално понякога и аз да не спазвам законите. Но пък съм равностойна с всички хора и чакам всеки момент да ми я вземат. Все още обаче не са ми я взимали, но го очаквам, защото няколко пъти видеях светкавици. И аз вместо да се стресирам, усмихвам се, защото съм свикнала.

Здравейте, Галена, пише Ви Мария Яначкова от град София. Вие Сте една от любимите ми певици и искам да Ви попитам дали ще направите втори дует с Андреа? Ще има ли второ DVD с ваши клипове?

След като вече се радвате на толкова големи успехи, както в професионален така и в личен план. Имали нещо друго, за което мечтаете? Пожелавам Ви много здраве, щастие, любов и още по-големи творчески успехи, да продължавате да пеете все така хубаво с чувство, защото така докосвате сърцата на хората, да се раздавате докрай на сцената, както досега и нека Вашата приказка с Галин да няма край! Целувки!


- Втори дует с Андреа за сега не сме обсъждали. Мисля, че първият има още много живот. Имаме и други предложения, които трябва да осъществя. Сега искам да заложа на мой самостоятелен проект, защото така трябва. Не решавам аз нещата с DVD-тата, но когато събера достаъчно видео клипове за ново DVD определено ще разговаряме с фирмата.

източник: bnews.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати