26 Април 2024 г. Петък

Топсъдийка търсела „расови чернокожи жребци” за групов секс

2010-09-06 13:23:15

Шефката на бракоразводните съдилища в канадската провинция Манитоба лъсна на повече от 30 неприлични снимки в порносайт в интернет, съобщи Си Би Си, цитиран от в. „Труд”.

Лори Дъглас, назначена на поста си през 2005 г. лично от премиера на Канада Стивън Харпър, се показала чисто гола в най-различни пози с вибратори и как прави фелацио.

Заедно с фотосите в сайта Darkcavern.com била поместена и обява как Лори „дава всичко от себе си” да попадне в компанията на няколко „расови чернокожи жребци”, за да правят групов секс.

Никой нямало да разбере, че обявата всъщност се отнася за висша съдийка, но тъмнокожият компютърен програмист Алекзандър Чапман (44 г.) се оплакал от сексуален тормоз и завел дело за $ 64,4 млн. компенсации, посочва Си Би Си.

Сюжетът започнал да се завързва още през 2003 г., когато съпругът на Лори – Дъглас Джак Кинг (64 г.), адвокатствал на Чапман в бракоразводното му дело. Двамата намерили бързо общ език и Кинг предложил жена си на програмиста.

Изпратил му на електронната поща снимките на Лори, която тогава още била само адвокатка, и упорито настоявал да им уреди сеанс.

До секс така и не се стигнало. Но когато делото на Чапман приключило в негова полза, Кинг го накарал срещу $24 000 да подпише споразумение, че няма да разгласява историята.

Чапман обаче твърдял, че не може да се възстанови след психическия тормоз, и завел иск за обезщетения – за $ 6,7 млн. от Кинг, $ 9,6 млн. от Дъглас и $ 48 млн. от кантората на адвоката. Докато те подготвят защитата си, съдийката временно е отстранена от работа.

Мъжът й признава аферата, но се заклева, че тя не е знаела нито за пускането на снимките в „Тъмната хралупа”, нито че е трябвало да прави секс с Чапман.

 

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Свят


Новини
Източник: EPA/БГНЕСОпасната и недалновидна политика на Вашингтон постави САЩ и Русия на ръба на пряк сблъсък. За това предупреди говорителят на руското външно министерство Мари ...
Новини
Президентът на Русия Владимир Путин обяви през тази нощ в телевизионния ефир започването на война срещу Украйна под названието "специална военна операция в Донбас", ...
Новини
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отказва да признае, че е загубил президентските избори, след като американски медии съобщиха, че Джо Байдън печели, пише " ...
Новини
Демократът Джоузеф Байдън е 46-ият президент на САЩ. Това обявиха CNN, NBC и АП.АП съобщи, че демократът побеждава в Пенсилвания и получава 20-те електорални гласа. С тях съб ...
Новини
Американците избират президент при безпрецедентна електорална активност. Само на предварителния вот са гласували над 100 милиона избиратели. Интересът към тези избори, единодушно опр ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати