29 Март 2024 г. Петък

Коя твоя черта завладява мъжете според месеца на раждане?

2014-06-27 01:09:08

Искаш ли да знаеш с какво покоряваш мъжете? Ще ти кажем! Или поне според месеца ти на раждане. Защото вярваме, че абсолютно всяка жена има десетки положителни черти и природни дадености, които я правят уникална и неустоима за точните хора.

 

Януари

Ти си толкова изискана и респектираща, че оставяш мъжете без думи. Освен това имаш изключително красиви и изразителни очи.

 

Февруари

Потайна мацка с невероятна усмивка, която сякаш озарява. Ти си не самопредизвикателство, но и гордост за всеки мъж, успял да те спечели.

 

Март

Ами на теб просто ти е дадена силната способност да привличаш мъжете и да задържиш този, който си избрала. Как го правиш сигурно и най-добрият астролог никога няма да разбере. Природа!

 

Април

Ти си за завиждане! Най-силното ти оръжие е твоята фигура. Чудесна симетрия, апетитни форми. Дори да качиш някой и друг килограм, продължаваш да изглеждаш страшно съблазнително!

 

Май

Най-много омайваш с начина си на общуване. Знаеш на кой какво да кажеш, за да останеш дълго в мислите му. Много дълго!

 

Юни

Има някаква невинност в очите ти, дори когато се държиш предизвикателно. Освен това си дарена с висок интелект. Личи си, че нямаш място в категорията „посредствена жена“.

 

Юли

Толкова си сладка със своята срамежливост, че на човек му идва да те гушне и никога да не те пусне. Ти си от жените, които един мъж без грам колебание би представил на родителите си.

 

Август

Най-силният афродизиак за мъжете е увереността на една жена. А ти си именно такава! Дори, когато ти е нещо криво, жестовете и поведението ти отново излъчват увереност. Ако не ти се вярва, попитай хората около теб.

 

Септември

Ти гъделичкаш мъжките инстинкти с твоята недостъпност. Красива жена, която може да даде много. Но не и на всеки!

 

Октомври

Ами ти си просто по-различна жена. Реакциите, разсъжденията и вижданията ти обикновено изненадват приятно мъжете. Няма шанс да те приемат за поредната кифла. Виждат в теб една стойностна и умна дама.

 

Ноември

Привличаш с проницателност и силна страст! С теб е като да си играеш с огъня. Знаеш, че е опасно, но не можеш и да устоиш.

 

Декември

Ти освен добра, си и много искрена. Всеки мъж, на който му е писнало от лицемерни жени, ще даде мило и драго за такава като теб.

източник: beu.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати