26 Април 2024 г. Петък

Никол Станкулова - от любовница до водеща на "Байландо"

2010-09-05 10:55:31
Никол Станкулова става водеща на "Байландо", мълви се усилено в светските среди. Служители от екипа на предаването издават, че по всяка вероятност красавицата ще стане лице на танцувалното шоу по Нова телевизия, благодарение на любовна авантюра с продуцента.

 

Изборът на водещата, която в момента чете прогнозата за времето в "Здравей, България", изобщо не е случаен. Според слуховете, Никол е намърдана в шоуто от леглото на съдружника на Нико Тупарев - Ники Николов.

Тя отдавна имала топла връзка с продуцента и бленувала да заеме по-висока позиция от тази на обикновена синоптичка в сутрешен блок, пише в "Уикенд". 

Никол Станкулова наследи в леглото на Николов колежката си от Бтв Радост Драганова. Водещата на „Модерно" и „Огледала" започна извънбрачен романс със съдружника на Нико Тупарев по време на излъчването на „Денсинг старс". Прелюбодейците обаче бяха издебнати и заснети от частен детектив, нает от Явор, съпруга на Радост. След скандала, Драганова и Николов се разведоха с половинките си и от миналата есен заживяха заедно. Явно обаче всичко е приключило, защото през лятото се разнесе слух, че Ники и Никол почиват заедно на море.

Преди врезе за водещи на шоуто бяха спрягани двете й колежки Мира Добрева и Лора Крумова.  За водещи бяха спрягани и имена като Азис и Иван Гарелов. Ако Никол Станкулова спечели в надпреварата за това апетитно местенце и наистина стане водеща на "Байландо", това ще значи, че красавицата е предпочетена пред поне две нейни далеч по-опитни колежки и още много знайни и незнайни хубавици.

От друга страна Никол отдавна е дала сериозна заявка за потенциала, който притежава и може би е крайно време да получи шанс да го разкрие.

Вече  се знае, че кандидатурите на Лора и Мира са отпаднали от надпреварата за водещи. Ясно е и, че Никол няма повече да се появява в "На кафе".

Като че ли никой няма да се изненада, ако привлекателната синоптичка стане лице на танцувалното риалити. Никол има своите таланти  на екрана, а явно и в любовта. Това е сериозна заявка за бъдещи успехи.

източник: blife.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати