20 Април 2024 г. Събота

Борисов: Само идиот може да каже, че Пеевски ми е казал да подам оставка

2014-06-17 11:52:47

Не виждам смисъл от Консултативния съвет за национална сигурност(КСНС)Повече от един милион пъти сме искали оставка, но те не я дават. Това каза тази сутрин пред "Нова телевизия" Бойко Борисов.

„Ние сме за избори. До този момент нито една партия не ми се е обадила да говорим по темата „Избори”. Вече няма значение кой ще спечели изборите. Държавата е в колапс и няма шанс да се оправи”, допълни още Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изпадна в ярост от няколко въпросана водещите Анна Цолова и Виктор Николаев. В сутрешното предаване на "Нова телевизия" вчера журналистът ИвоИнджев изказа твърдение, че Делян Пеевски е посъветвал Бойко Борисов да подаде оставка през миналата година.

"Някакъв човек е решил да пише книга на мой гръб. Не искам да коментирам подобни идиотски твърдения. Само идиот може да каже такова нещо. Омръзна ми като наближат избори знайни и незнайни герои да започнат да се упражняват върху нас и да пишат сценарии", коментира думите на Инджев председателят на ГЕРБ.

Той не пожела да коментира конфликта между Делян Пеевски и Цветан Василев с думите, че за него има много по-важни теми, по които да говори.

"Нямам отношения нито с Пеевски, нито с Василев. Не ме интересува в какви отношения са двамата, а каква е неустойката по "Южен поток". За разлика от другите, на нас ще ни се наложи да управляваме и ако тя е 10%, което прави 380 млн. евро, от къде ще ги вземе бюджетът", попита Борисов.

На въпрос дали има сближаване на медиите на Делян Пеевски с ГЕРБ, той с гневен тон каза, че никога не е определял на коя медия кога и какво да пише за него.

"Изнервен съм не от въпроси, а че в държавата парите изчезнаха и че има опасност да се разклати банковата система", коментира още Борисов.

източник: news.bg

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати