24 Април 2024 г. Сряда

Бареков ми плати 50 000 лв, заяви Бисер Миланов - Петното

2014-04-09 13:03:53

Николай Бареков е платил 50 000 лева на Бисер Миланов - Петното. Това обяви самият Миланов в интервю от затвора за Нова телевизия.

Бареков поканил Петното на турне и обещал да му плати разходите. Първо му дал 10 000 лева. Тогава Бисер Миланов останал с впечатление, че Бареков иска да го ползва за охрана. По това време Николай Бареков все още бил журналист.
3-4 пъти е получил пари от него. Той му давал по 10 000 лева, а единия път - 20 000. Веднъж Бареков поискал Миланов да не ходи на протеста, който той бил създал - този срещу Камен Ситнилски.

Миланов твърди, че е политическа жертва. Той обясни, че два-три пъти е бил на среща в Министерски съвет и на третия път Бареков попитал кой го пуска там. Миланов пита кога Бареков си е променил мнението и е застанал срещу него.

Бисер Миланов - Петното категорично отхвърли твърденията, че е под влиянието на ГЕРБ.

Припомняме, че вчера един от неговите хора - Йордан Бонев, изрази мнение, че в момента Бисер Миланов в момента е обладан от партия ГЕРБ чрез неговата приятелка Йоана Капанджиева. 
По време на вчерашното заседание на комисията „Бисеров-Петното" стана ясно още, че Борисов „капарирал" с 12 хил. лв. бутането на кабинета, като общата сума била 500 хиляди лв. Освен това пък кръгът "Капитал" оферирал 1 милион лв. за превземане на парламента.

Запитан за срещата с Бойко Борисов в Банкя, Миланов каза, чесрещата е организирана от Йордан Бонев, който писал на лидера на ГЕРБ във Фейсбук. Петното твърди, че има още много неща да говори с Борисов, но по телефона двамата никога не са разговаряли.

По време на срещата разговаряли за Николай Бареков, защо той се страхува от среща с Борисов. Бойко Борисов също го попитал винаги ли ще остане протестиращ или има намерение да влезе в политиката, но никога не са говорили за протестите. 
По време на срещата му направило впечатление, че Борисов е добър и народен човек, въпреки че преди това е бил против неговото управление.

Бисер Миланов - Петното е категоричен, че никога не е получавал пари от Бойко Борисов. Той обаче не знае защо самият Борисов твърди, че не са се виждали, както и че Йордан Бонев казва, че са взели пари от Борисов.

Освен това Миланов твърди, че е каран да топи Бойко Борисов, за да бъде освободен от затвора. „Йордан Бонев ми каза, че Борисов е виновен за ареста ми и да подпиша декларация, че Борисов ми е давал пари", заяви Бисер Миланов.

„Никой не е в състояние да ме купи", заяви Миланов, попитан дали му е плащано за протестите миналата година.

Той обясни, че по времето, когато бил на палатковия лагер (срещу парламента, б.р.) са му предлагани пари да се откаже от протестите. Миланов обаче отказал. На въпрос от политик ли са били парите, той отговори отрицателно.

По време на интервюто Бисер Миланов - Петното прояви изключително арогантно отношение спрямо журналистката Мариана Стоименова.

източник: news.bg

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати