26 Април 2024 г. Петък

Варна избра своята "Мис Мерилин"

2010-09-01 21:08:26
На гала вечерта красавиците излязоха от дълга бяла лимузина, облечени в рокли с лика на техния идол. Появяването им пък се предаваше директно на видеостената в Гранд хотел International.

Конкурсът "Мис Мерилин" се проведе за пореден път в курорта "Златни пясъци". На 18 август петнадесет изключително красиви момичета се състезаваха коя ще бъде новата претендентка за приза.

Два дни претендентките усилено репетираха сложна хореография. Красавиците изпускаха напрежението като пушеха цигари "Мерилин" и създаваха много настроение и позитивни емоции за туристите в луксозния курорт.

Оказа се, че участничките в конкурса за забавни, интелигиентни и амбициозни дами, приятелски настроени една към друга и много позитивни. Всички те разчитаха най- вече на това да се забавляват, да изкарат добре и по нищо не си личеше, че между тях има конкуренция.

На гала вечерта красавиците излязоха от дълга бяла лимузина, облечени в рокли с лика на идолката на няколко поколения Мерлин Монро. Появяването им пък се предаваше директно на видеостената в Гранд хотел International. 

Конкурсът беше разнообразен и интересен.Водещата гери Дончева се появи облечена като Мерилин Монро и докато не свали русата си перука, приликата и с актрисата беше впечатляваща. Освен красивите момичета, зрителите се радваха на изпълнения на балета на Варненската опера, песните на "мъжът-мечта за всички жени "- Любо и хитовете на фолк певицата Мария.

Журито пък беше строго, но справедливо. Любо, Супер Бианка, топ моделът и телевизионна водеща Петя Велкова и модната икона на Бълария- Алисия  прецизно избраха претендентката с най- близки качества до любимата Мерилин. А именно красота, сценично поведение, интелект и артистизъм бяха основните критерии на членовете на журтито, както самите те споделиха пред камерата на  BLife.

Красивата корона заслужи Снежанка Касабова. Подгласнички на 22-годишната красавица са Стела Камбурова и Йоанна Йорданова. С трите призьорки от морската столица претендентките за националната титла станаха 12.

източник: bnews.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати