27 Април 2024 г. Събота

Бареков: Искам да управлявам два мандата, готов съм да мина през политически трупове

2014-01-26 12:09:54

Бих се съгласил на детектор на лъжата. Това каза лидерът на партия Движение „България без цензура" в „На светло с Люба Кулезич" по Нова телевизия.

"Люба, ти ми крещеше, че Бойко Борисов отказва да ти гостува в студиото! В един момент ти ескалира и каза, че си директор на държавата", каза той.

Кулезич обаче обвини Бареков, че няма право на близки контакти с Цветан Василев, след като вече е в политиката, защото нейните разговори били проведени в качеството й на журналист. Лидерът на "България без цензура" отвърна с няколко примера, които нееднозначно показаха, че отношенията на Кулезич с политици като Бойко Борисов преминават границите на професионализма.

"Николай, ти си за психиатър!", контрира журналистката.

Водещата обвини госта си, че наемът на зала 1 в НДК за учредяването на "България без цензура" е платен от БТК, а той отрече и обясни, че от 100 000 лв. разход, 70 000 са изтеглени от личната му сметка, а след това и двамата се върнаха при времената си в TV7.

Първо стана ясно, че е имало период, в който Бареков се е разпореждал като собственик в TV7. След това се стигна до кампанията на "България без цензура". По настояване на Кулезич гостът й обясни, че последната кампания е платена от TV7 - 700 000 лева. Тук дойде ред на Бареков - с мълчаливото съгласие на домакинката си той разкри, че по времето си в TV7 тя е взимала по 48 000 лева на месец.

Бареков заяви, че е изкарал безсънна нощ, защото автобус на "България без цензура" се е обърнал край Варна. За щастие няма ранени и пострадали.

", обяви политикът. Той представи договор от който се вижда, че Цветан Василев не го финансира.

"Бих се подложил на детектора на лъжата задно с всички политически лидери. Но няма да го направя пред Нова телевизия, защото тази медия обслужва чужди интереси. Плевнелиев гостува в Нова телевизия, а Цветанов и Борисов са чести гости в сутрешния блок на същата телевизия", категоричен е Бареков.

"Помагал съм на Борисов преди години. Правех го от желание да има промяна. Но после осъзнах, че това е дефектен проект. Осъзнах го след разследване за здравната политика на ГЕРБ", разказа новият политик.

"Защо още тогава не обърна палачинката?"Ти обърна палачинката, след като Борисов падна от власт".

"Аз спрях Борисов от властта, с разследването, което направих за фалшивите бюлетини в Костинброд. За съжаление сега целия пешкир ще опере Росен Желязков", посочи Бареков.

"Не се развеждам"Ти ми казваше, че съм хубав мъж".

"Само през последния месец ти си изтеглил 100 000 лева. Това много пари ли са?", попита Кулезич.

"Дал съм тези пари за кампания и в полза на хората. Борисов декларира 5 000 лева, а Станишев - 14 000 лева. Парите на Станишев сигурно са в сметката на Моника Станишева", подчерта Бареков.

"Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева имат своя медиина група. Ти си работила в нея", обясни той на питане дали Пеевски има медийна група.

"Познавам Пеевски, когато той беше на 16-17 години. Тогава той беше лидер на младежкото НДСВ. В началото бяхме приятели, сега сме познати. От време на време се чуваме по телефона. Преди два месеца се чухме, тогава Сашо Диков беше на среща при него. Пеевски поиска една услуга от мен - да те назнача на работа", обяви Бареков.

"Сидеров вече не го броя за жив. Мисля, че е политически труп"Целта ми е да управлявам държавата в продължение на два мандата, за да оправя положението на хората. Готов съм да мина през политическите трупове на Станишев, Борисов, Сидеров и Янев".

"Не е вярно, че Пеевски ме е назначил на работа. Това, което Бареков каза е лъжа. Ти интригант ли си?", попита журналистката.

"Да приключим този обиден разговор, защото не успяхме да поговорим за хората, на които аз ще дам живота си", заключи Бареков.

източник: actualno.com

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати