19 Март 2024 г. Вторник

Павел Чернев и Лияна в романс

2014-01-23 15:58:12

Зародилото се приятелство по време на „ВИП Брадър" 2013 между Лияна и Павел Чернев продължава и извън шоуто.

В събота вечер бившият депутат от „Атака" и чалга певицата прекараха близо 3 часа заедно в елитен турски ресторант, намиращ се в покрайнините на София, пише ''Всеки ден''.

Популярната двойка пристигна в заведението в 8 вечерта, като келнерите веднага ги насочиха към запазената им маса, на която бяха запалени свещи. По време на вечерята Лияна и Павел не показаха абсолютно никаква интимност и видимо разговорът им бе много забавен и за двамата.

Единствено соарето им бе прекъсвано от време на време от кратките телефонни разговори, които брюнетката водеше по мобилния си.

Риалити героите заложиха на обилно количество салати, минерална вода, бяло вино, агнешки кебап и за десерт - не баклава, а плато от пресни плодове.

Двойката напусна ресторанта малко преди 11 часа, като сметката бе платена от кавалера.

Учудващо обаче на автопарка пред заведението не бе возилото на Лияна и тя се качи на предната седалка в колата на Павел. Двамата отпрашиха в неизвестна посока, като според запознати минути по-късно са се озовали в дома на Чернев, където продължила нощта.

По-специалните отношения между Лияна и националиста се зародиха по време на ВИП сезона на Големия брат. Още тогава пред камерите двамата си обещаха, че няма да дадат воля на чувствата си пред зрителите, но след края на предаването одисеята им ще продължи.

Близки на чалга изпълнителката разказват, че тя периодично се среща с Павката, но било много трудно да се установи дали помежду им има нещо повече от приятелство.

Не е тайна обаче, че Чернев публично показа сексуалния си интерес към певицата, особено след като на няколко пъти тя му позволи да й опипа силиконовите гърди.

„Ах, ти сърничка малка, сладка. Ще ти изпапкам моцарелките и ще те гушкам", стана една от паметните реплики на Павел, изречена в ефир по адрес на певицата.

източник: hotnews.bg

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати