24 Април 2024 г. Сряда

Мира Добрева: Знам кой ме обра!

2013-12-03 08:56:34

„Знам кой ме обра! Сигурна съм почти 99% кой е поръчителят, но не мога да го назова. Сега отивам да пусна жалба в полицията и утре сигурно ще ви го кажа“ заяви Мира Добрева, по повод обира в дома си.

Водещата на „Денят отблизо с Мира“, сподели, че се съмнява в определено лице, като извършител на деянието в дома й. В четвъртък вечерта водещата и съпругът й Георги Торнев били на гости у приятели, когато неизвестни лица проникнаха в дома й.

Мира с ужас споделя, че при завръщането си видяла пръснати всичките си вещи. Дрехите й били разхвърляни навсякъде и дори дюшеците били изтърбушени.

Въпреки че от няколко години живее в затворен комплекс в „Драгалевци“ с 24-часово наблюдение, Мира става обект на наглата кражба.

Крадците разбили вратата с шперц и проникнали в дома й. Без никой да им попречи апашите напуснали обекта. А Мира останала потресена, когато се прибрала.

Най-силно водещата е наскърбена от факта, че са отмъкнали златните кръстчета на децата й. „Ще им изсъхнат ръцете. Кръстове да крадеш! Бог гледа!“, потресена е звездата.

Водещата няколко дни не мигнала заради обира, чудейки се кой може да го е извършил. Накрая си спомнила, че е била обект на заплахи съвсем наскоро.

„Преди време един човек ме заплаши и подозирам, че той е поръчителят, наел е обаче със сигурност други да го извършат“Нали знаеш, че знам къде живееш. Мога да ти направя много мръсно“.

След случилото се Мира смята да подаде жалба срещу него. И се надява полицията да успее да го уличи като извършител на деянието, пише „България днес“, цитира hotarena.net.

 

източник: hotnews.bg

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати