25 Април 2024 г. Четвъртък

Любо Пенев: Не може да треперим срещу Малта

2013-09-11 09:47:56
Националният селекционер на България по футбол Любослав Пенев не спести критиките към своите футболисти след победата с2:1 над Малта.

"За тези два мача не бяхме много фини, нокато цел тя е постигната и беше важно да вземем тези три точки", започна специалистът пред БНТ.

"Ние не играем много по-различно, но може би след втория гол настъпи, не мога да кажа дали е отпускане или по-скоро някой реши, че мачът е свършил."

"Мачът се играе 90 минути и Малта вкара гол, можеше дори да изравни. Трябва да си вземем сериозна поука, както ние треньорите, така и футболистите."

"Не може да създаваме за два мача общо 13 голови положения и да вкараме два гола и да треперим до последно. Мачът можеше да се реши много по-рано."

"Има много неща, които трябва да поговорим и да си кажем след тези два двубоя. Не съм питал за резултатите в групата, аз ще си ги проверя."

"Ние си продължаваме по изградената програма, просто следваме и продължаваме да изграждаме стила.Това първо полувреме го играем добре, владеем топката."

"След втория гол има някаква промяна. Аз ще проверя защо, защо се случва това, каква е причината. С един диалог с футболистите", завърши Пенев.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати