Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Четвъртък
Януари 21
Начало arrow Любопитно arrow Как се справят с остаряването различните зодии

Как се справят с остаряването различните зодии

  Print E-mail
2013-09-10 09:18:07
източник: actualno.com

Всички хора остаряват, независимо от това каква зодия са. Но всеки различно възприема напредването на възрастта и тук вече слънчевият знак оказва своето влияние.

Овен

Овните не са в състояние да разберат, а още повече да приемат напредването на времето. Те са свикнали да живеят тук и сега и умеят да получават удоволствие от всеки етап от живота си. Затова мислите за възрастта не са им присъщи. Те обикновено са прекалено заети с решаването на всекидневните си проблеми. Овните са потопени в безкрайните си проблеми и неща, които ги вълнуват, до такава степен, че дори не успяват да разберат, че вече са пораснали.

Телец

Телците са свикнали да мислят за времето предварително и да планират живота си. Грижите за тялото им помагат да се подготвят предварително за промените, които настъпват с възрастта. Така появата на първите бръчки не се превръща в трагедия и дори не се отразява кой знае колко на външния им вид. Те често изглеждат невероятно, независимо от това на колко години са.

Близнаци

Близнаците са вечно млади. Тъй като те са малко инфантилни по природа, на колкото и години да са, се чувстват на 16. Освен това този знак се отличава с особена лекота на възприемането на нещата от живота, което автоматично пречи на проявата на белезите на старостта.

Рак

Раците не се боят толкова от възрастта, колкото от изтичащото време, в което не са успели да реализират възможностите си. Чисто физическите промени, които настъпват в тялото не може да ги засегнат психически. Затова те се опитват да се концентрират върху основните усилия за изпълнението на жизнените си задачи.

Лъв

Повече от всички останали представители на Зодиака Лъвовете полагат усилия за запазването на физическата си красота. Те никога няма да се примирят с факта, че бръчките започват да завладяват лицето им. В борбата си срещу тях те са готови на всякакви мерки и грижи. Лъвовете най-много от всички трябва да се опитват да спазват мярката, когато предприемат подмладяващи процедури.

Дева

Девите са много взискателни към себе си и едва ли са способни да си представят, че ще дойде денят, в който ще се появяват първите сребърни нишки в косите им, а на лицето – бръчки. Те предпочитат да забелязват настъпването на старостта по лицата на другите свои връстници. Девите са така устроени, че им е по-лесно да виждат по лицата на другите, това, което не искат да видят у себе си.

Везни

Везните са свикнали да живеят, отдадени на живота и с ентусиазъм, без да забелязват промените, които се случват с тялото им. Единствено в някои моменти на размишления за времето, може да се осъзнаят, че вече са излезли от пубертета. Важното е тогава да не изпадате в паника или депресия, а с достойнство да приемате всяка възраст. Помнете, че колкото по-активно живеете, толкова по-дълго се запазвате млади.

Скорпион

Възрастта не плаши Скорпионите и те са морално готови за всички последици от остаряването. Предпочитат да гледат реално на нещата и с годините влагат все повече средства в козметични продукти за лице и тяло. Подмладяващите процедури им помагат за изглеждат свежи на всяка възраст. Освен това те имат добър вкус и умея да избират подходящи дрехи, така че да подчертаят красотата си.

Стрелец

Представителите на знака Стрелец прекрасно разбират хода на времето. Те обаче не са в състояние да приемат тези промени. Затова дори на преклонна възраст, Стрелците се чувстват много по-млади духовно и много от младите може да им завидят дори. Това се дължи на безкрайната им вътрешна енергия, която дава едно много силно усещане за младост, независимо от възрастта .

Козирог

За представителите на знака Козирог животът в зряла възраст е най-добрият период в живота им. Затова, дори когато са млади и енергични, те се опитват да направят всичко възможно, за да може един ден да се гордеят с постиженията си. За Козирозите промените във външността са нещо второстепенно. При тях често се получава така, че изглеждат много по-добре, когато са на години, в сравнение, когато са били млади.

Водолей

Водолеите се чувстват млади на каквато и да било възраст. Те са убедени, че нищо не може да им попречи да правят това, което желаят. Те изпълват живота си с оптимизъм и това ги подмладява. Дори необратимите бръчки по кожата не може да ги разстроят. Единственото нещо, което може да ги състари преждевременно е тъгата. Само тя може да се отрази отрицателно на външния им вид.

Риби

Когато става въпрос за съжаление и депресия, свързани с отминаващото време, представителите на знака Риби са на първо място. Те трудно възприемат каквито и да било житейски промени. Затова им е трудно да понесат и факта, че порастват и остаряват. Мислите за миналото и бъдещето предизвикват у тях тъга и съжаление. Затова те трябва да се научат да се радват на това, което вече имат.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Любопитно
  Новини Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модерните ...
  Новини Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът има ...
  Новини 40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът ...
  Новини Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайци, ...
  Новини През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?