26 Април 2024 г. Петък

Енрике Иглесиас идва в България през септември!

2010-08-26 15:25:48
Енрике Иглесиас идва в България за 15-годишнината на М-Тел. На безплатен мега концерт поздрав за телеком номер едно в страната ще отправят още Шугабейбс и DJ Соник. 

Цяло съзвездие от световни изпълнители ще дойде в България специално, за да отбележи празника на водещия телеком у нас.


Начело на плеядата, която ще поздрави Мобилтел по повод рождения ден, е световноизвестният Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias). Той ще стъпи на родната сцена за първи път по повод годишнината на Мобилтел. 

Самият Енрике, който ще пее за най-голямата общност в страната – семейството на Мобилтел – е с вече 15 години професионален път. "Това е една  от основните причини, която стои зад нашата покана към Енрике. Главният ни мотив да го поканим на българска земя е неговата силна емоционалност на сцената, която пленява и обединява публиката, нещо, което прави и М-Тел.  Много съм щастлив, че мога да оповестя пристигането на звезда от подобна величина, която заема челни позиции на световната сцена и която ще дойде да поздрави нашите приятели, фенове, клиенти. Радвам се, че мога да споделя с всички тях този уникален празничен момент", заяви Андреас Майерхофер, главен изпълнителен директор на М-Тел, който  ще присъства на концерта заедно със своето семейство. 

Въпреки изключително натоварената си програма, в средата на кампанията за представянето на последния му албум "Еуфория", Енрике успя да включи в програмата си българската изява. Компания ще му правят няколко прекрасни дами – британската диджейка Соник (DJ Sonique) и фуриите от супер успешното дамско трио – Шугабейбс (Sugababes). Захарните момичета също ще гостуват за първи път в страната по повод празника на телекома.


На 15 години!

На 15 септември, преди точно 15 години, е даден официалният старт на първата в България GSM мрежа – тази на Мобилтел. Това променя историята на телеком индустрията и дава неограничени възможности за комуникация на хиляди, а в последствие и на милиони българи, които избират да се доверят на компанията. Началото се поставя с шест базови станции, покриващи централните части на град София. 

"15 години по-късно М-Тел обединява най-голямата общност в България  от разнообразни и иновативни услуги. Тези 15 успешни години са основата на по-нататъшно развитие в обслужването на нашите клиенти и българското общество, като ние целим да направим техния живот по-лесен, давайки им възможност да се възползват от най-актулните предимства на технологичния свят", коментира Андреас Майерхофер.

На рожден ден, като на рожден ден - целият септември ще предложи на многобройните приятели на Мобилтел редица изненади и интересни събития. Кулминацията ще бъде грандиозният, безплатен концерт в компанията на световните топ изпълнители – Енрике, Соник и Шугабейбс. Събитието на годината е насрочено за 29 септември.  

Мобилтел е в очакване на своите гости, с които освен Happy Birthday да запее и хитовите парчета "Bailamos", "Push the Button" и "Sky".
източник: actualno.com

Последни новини от категория България


Новини
Реч на Джефри Сакс след получването на наградата “Танг” за “Устойчиво развитие”, в Тайван. Според последните данни световните военни разходи възлизат на $2.2 тр ...
Новини
Празнуваме един от най-светлите християнски празници - Бъдни вечер, който се чества семейно от всички християни.Семейството се събира в очакване на раждането на Божия син - Иисус Христо ...
Новини
Днес православната църква почита свети Игнатий Богоносец - един от учениците на св. Йоан Богослов.Св. Игнатий е живял през ІІ век. Той е роден в гр. Антиохия. Въпреки, че името му ...
Новини
На 6 декември източноправославните християни честват Свeти Николай Чудотворец.Първообразът е историческа личност - Никола Мираликийски, роден през 270 година от н.е. в Патара - Ликия, Мала Азия ( ...
Новини
Св. великомъченик Димитрий Солунски Мироточиви бил родом от Солун. Баща му, който бил управител на града, имал в дома си молитвена стая с икона и кандило. След смъртта на родителите си Димитр ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати