19 Април 2024 г. Петък

ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!

2013-03-27 14:45:32

„Имаме воля!“ - това е слоганът на политическата кампания на ГЕРБ за предстоящите избори. Основният дефицит на този отчайващо дълъг преход беше липсата на воля да се работи за хората, заяви Елен Герджиков, който е изготвил маркетинга и политическия анализ за кампанията. 

ГЕРБ доказа, че когато тази воля е налице, гласът на обществото се чува, допълни Герджиков. По негови думи с това послание партията иска да каже, че знае какво трябва да се направи и има воля да го постигне.

На заседание на доскорошния Министерски съвет приличаше днешното представяне на предизборната кампания на ГЕРБ. 

Платформата на партията беше представена от ексминистрите Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Делян Добрев, Томислав Дончев и зам.-министъра на финансите Владислав Горанов.  

Сигурно е само кой ще бъде министър-председател, ако ГЕРБ спечели изборите, заяви Цветан Цветанов на въпрос на Dnes.bg дали това ще е и бъдещият кабинет. 

По думите на Цветанов човекът, на когото бъде връчен мандатът, ще реши кого да назначи. 

Нека не възприемаме тези хора като бъдещи министри, а като експерти, призова Цветанов. 

Координираща роля в изготвянето на програмата е имал бившият министър по еврофондовете Томислав Дончев, а участие е взел и бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Програмата ще бъде реалистична, програма, която да запази тази стабилност, която постигнахме, обеща Цветан Цветанов. Той обаче сложи акцент и върху повишаване на доходите и откриване на нови работни места.  платформата, който съдържа конкретни идеи за развитието на България. 

Самата платформа е нещото, на което искаме да наблегнем. Същността на кампанията ще бъдат многобройни срещи, на които ще бъдат дискутирани конкретни реални предложения за развитието на България, допълни той. 

Герджиков обеща кампания близо до хората. По думите му кампанията ще бъде позитивна и обърната към хората, а не към опонентите. Няма да се занимаваме с това да дискредитираме другите политически обекти, отсече той и добави, че предложенията ще бъдат реални и изпълними, а не популистки. Тази кампания ще бъде градивна и ще има отворен диалог с гражданското общество, завърши той.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати