25 Април 2024 г. Четвъртък

Борисов поиска прошка - и от Господ, и от народа!

2013-03-17 19:31:36

Вече бившият премиер Бойко Борисов се срещна с Ловчанския митрополит Гавриил и поиска прошка от Господ и народа. По думите на Борисов към Господ и народа грешките му са несъзнателни, затова се надява те да му простят.

На Сирни Заговезни Ловчанският митрополит Гавриил каза, че че той няма какво да му прощава, тъй като не помни нещо, с което Борисов да го е огорчил. 

Бившият премиер говори и по политически теми. "За радост, нито от Станишев, нито от Доган вече зависи кой ще управлява. Каквото реши българският народ – народът сваля и вдига. Обвиняваха ме, че съм диктатор – видяхте, че цялата власт дадох на хората да преценяват", подчерта експремиерът.

"Видяхте, че това, което казах в парламента, е самата истина", каза Борисов относно изявлението му, че Ахмед Доган му е поръчал атентат.

Борисов попита защо не е имало в документа на тази служба, която официално го е изпратила, името на друг, а точно на Доган. Според него дали един сигнал е основателен или не - никой не може да каже, но от опита му като полицейски началник толкова години знае, че обикновено се получават сигнали, когато има или агент под прикритие, или нещо в структурите, което - достатъчно ясно, хора, които могат да извършат такова нещо, някъде са си говорили.

 

Бойко Борисов заяви, че е готов на дебат с всеки един за това какво неговото управление е направило във всеки град или село през тези три години и половина и какво са направили другите. Според него историята и времето ще покаже.

Днес той заедно със заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и бившия министър на земеделието Мирослав Найденов, посети Ловеч, за да види как върви строежът на спортната зала в Езиковата гимназия, както и на храма в центъра на града.

Митрополит Гавриил е подарил грамота за благодарност за дарението на партия ГЕРБ за новостроящия се храм "Св. Св. Кирил и Методий". Дарението е 600 хиляди лева.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати