18 Април 2024 г. Четвъртък

Майката на Лара към похитителите: "Моля ви, обадете ми се!"

2013-03-08 08:13:51

Майката на отвлечената преди два дни Лара Банева – Моника Добринова, се обърна към БНТ, за да отправи молба към похитителите на детето си да се свържат с нея. Тя се надява да разбере от тях какво е състоянието на момиченцето в момента.

"Не го очаквах, много ми е трудно. Тя е дете. Няма нищо по-важно от здравето на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна", сподели майката.

“Ужасно е… Това, което ми се случи, никога не съм си представяла, че може да ми се случи. Ако съм предполагала за такава опасност, съм щяла да предприема мерки това да не се случи”, каза Добринова.

 

Тя повтори, че не е получавала заплахи. “Тя е едно много жизнено дете, много е активна, страшно любвеобвилна и това, което чувства в момента, е ужасно. Тя е дете. Няма значение нищо за доброто здраве на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна”, посочи майката.

“Децата на един човек са всичко за неговия живот. Тези три дни, това, което изслушах, това е един кошмар. Не мога да вярвам нито в държавата си, нито в полицията, че могат да ми помогнат. Разчитам само на себе си”, завърши Добринова.

Припомняме, че 10-годишната Лара - дъщеря на Евелин Банев-Брендо, беше отвлечена пред дома й в столичния квартал Бояна рано сутринта на 5 март.

Банев беше арестуван при голяма международна операция, наречена "Кокаинови крале" през май миналата година. Тогава той беше обявен за кокаинов крал от вътрешния министър Цветан Цветанов.

На 15 февруари у нас Банев беше признат за виновен по делото за пране на пари и за организиране на престъпна група. На първа инстанция е осъден на 7 години и половина затвор.

В изпълнение на Европейска заповед за арест нашите власти периодично го водят в Италия, където също започва съдебен процес.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Крими


Новини
По 5000 евро са предлагани на общински съветници от Созопол, за да гласуват за продажбата на земята край Алепу. Това заяви бившият общински съветник и екс областен управител на ...
Новини
Шефът на Контролния съвет на "Лукойл България" Валентин Златев е призован в прокуратурата като свидетел на 22 юни, съобщи "24 часа".От компанията са заяв ...
Новини
Четирима са задържаните за смъртта на Милен Цветков, коментира пред БНТ журналистът Иво Никодимов.Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ, в кол ...
Новини
Разследващият журналист Слави Ангелов, главен редактор на в. "168 часа", е бил нападнат и пребит тази вечер пред дома си на столичния булевард "Дон ...
Новини
Прокуратурата ще бди да не се извършват престъпления в условията на извънредно положение. Главният прокурор Иван Гешев увери, че ще се съблюдава дали се спазва карантината, ще с ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати