Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Сряда
Ноем 25
Начало arrow Разни arrow Пожелания за 8 Март

Пожелания за 8 Март

  Print E-mail
2015-03-06 08:34:05
източник:  

Нека в живота ти винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта! Бъди винаги свежа, като пролетните цветя и желана като пролетта! Бъдете винаги красиви и нежни, защото ВИЕ сте това, което ни кара всяка сутрин да ставаме! Приемете нашите сърдечни пожелания послучай настъпващия празник 8 Март!

Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш,
едно рамо, на което да стихват тревогите,
една обич, която да носиш в сърцето си,
един път, който да те води към хората,
една цел, която да те води в живота,

за да бъдеш истински щастлива! Честит 8-ми март!

Бъди все така красива, весела, игрива, 
винаги засмяна и с любов обляна! 
Бъди нежна и добра,отдай се на любовта! Честит 8-ми март

Не пренебрегвай силата си на жена - уважавай я, отглеждай я внимателно и с много грижи! Честит 8-ми март!


Винаги се стреми към върха, каквото и да ти струва това! Винаги се стреми към победи, каквото и да ти струва това! Бъди вдъхновителка и вълшебница, съзидателна и животворна сила! Бъди жена! Желая ти момиче обичливо, да си намериш ти момче красиво, с волята на Зевс, силата на Херкулес, погледа на Аполон и красотата на АЛЕН ДЕЛОН. Честит 8 март!


Бъди жена благословена
с любов и нежност надарена
с усмивка вечно озарена
и с много радост наградена! Честит 8 март!

Бъди здрава и щастлива, 
за съпруга си единствена любима, 
децата да те уважават, 
в работата да те оценяват! Честит 8-ми март!


Бъдете винаги красиви и нежни, защото ВИЕ сте това, което ни кара всяка сутрин да ставаме с мисълта, че има за какво да се живее! Приемете нашите сърдечни пожелания послучай настъпващия празник 8 Март!


Ако пожелаеш нещо много силно, можеш да го посигнеш! Вероятно ще ти е нужно търпение, много усилия, истинска борба - но всичко може да бъде постигнато! Поеми риска да мечтаеш! Поеми риска да работиш лудо за мечтите си! Честит 8 март!

Бъди силна и винаги продължавай напред и нагоре! Нека в живота Ти винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта! Бъди винаги свежа като пролетните цветя и желана като пролетта. Честит 8 март!

Очите ти са нежен свят, устните ти - топъл шоколад, просто казано накратко, ти си нещо много сладко! Бъди все така красива и готина и честит 8-ми март!


Днес ще ти се случи всичко най-прекрасно, а довечера ще те обичам страстно. Любовта моя, ще е вечно твоя. Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат. Честит празник мила мамо, днес ти показвам моята обич с подарък, а през останалото време много ще те слушам. Приемете нашите сърдечни пожелания послучай настъпващия празник 8 Март!


Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени! Съхранете женствеността и лъчезарието си! Обичайте и бъдете обичани! Бъди звезда за всички, но слънце само за мен. С душата си обичай всички, но със сърцето само мен. Винаги се стреми към върха, каквото и да ти струва това! Винаги се стреми към победи, каквото и да ти струва това! Бъди вдъхновителка и вълшебница, и съзидателна, и животворна сила! Бъди жена!

Ти си стихия - не забравяй това! Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена! Не пренебрегвай силата си на жена - уважавай я, отглеждай я внимателно и с много грижи! Честит 8-ми март! Пожелавам ти смелост, за да мечтаеш, и дързост, за да осъществиш мечтите си! Можеш да бъдеш всичко, което пожелаеш!


Честит и весел празник  пожелание за здраве и споделена любов! Бъди мила и добра, бъди скромна в любовта,  бъди горда за това, че носиш името-жена. Нека в живота Ти винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта! Бъди винаги свежа като пролетните цветя и желана като пролетта. Като девойка бъди скромна, като съпруга бъди вярна, като старица бъди добра. Жени, недейте остарява, бъдете като липовия цвят-макар че в юли прецъвтява, години пази своя аромат. Бъди винаги добра, бъди цвете, светлина, бъди топъл скут и вяра,бъди ХУБАВА ЖЕНА!

Мила моя мамо, сладка и добричка. Как да кажа, мамо, колко те обичам? Мама е слънце! Мама е усмивка! Мама е щастие! Мамо, мамо, ти си слънчице, звездичка. Ние знаем, че от тебе няма по-добричка. Най-красивия подарък искам да й поднеса -като слънце да е ярък,да блести като роса. Твоята специална усмивка, безгрижния ти смях, топлината на твоите ласки са достатъчни да те обичам!

Честит празник!


Обичам те силно,обичам те страстно, желая ти на този ден всичко най-прекрасно! Честит 8-ми март!


Нека в живота ти винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта! Честит 8-ми март! 

Бъди непозната, за да си интересна, 
Бъди недостъпна, за да си желана! 
Ако говорят нещо лошo за теб,
не се ядосвай! 
Щом говорят, значи завиждат, 
а щом завиждат значи има за какво. 
Знай си цената, но не се продавай! 
Пожелавам ти това от все сърце 
заедно с много здраве, щастие, 

късмет и любов! Честит 8-ми март! 

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Разни
  Новини На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и ...
  Новини Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животински произход, ...
  Новини Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, ...
  Новини "В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, бивш съдия в ...
  Новини Във връзка с имотните скандали в ГЕРБ, с постове се разделиха Цецка Цачева и Цветанов Цветанов, а психологът Росен Йорданов коментира пред БТВ своя анализ на ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?